joi, 3 decembrie 2015

Iata care sunt greselile care te fac sa pari mai matura




Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa fie cat mai frumoase. In aceeasi masura, multe femei fac mari greseli atunci cand vine vorba despre infrumusetare. Apeland la multe astfel de trucuri, femeile ajung sa faca greseli care in loc sa le intinereasca, le fac sa para mai mature.
 
Ei bine, unul dintre principalele motive care ne fac sa parem mai mature este aplicarea nepotrivita a rimelului. Este o greseala deoarece atrage atentia asupra imperfectiunilor de sub ochi precum cearcane, laba gastii sau altele. Daca vrei sa ai un look cat mai dramatic, ar trebui sa apelezi la alte trucuri. Incearca sa folosesti ondulatorul de gene numai la varfuri, sa folosesti un mascara cat mai negru cu putinta pe care sa il aplici cu atentie cat mai aproape de radacina genelor. De asemenea, iti poti ingriji genele cu balsamuri sau solutii speciale.

Coafura va poate face de asemenea sa pareti mult mai mature. Este foarte important sa aveti grija sa va schimbati coafura pentru a avea un aer mai fresh. Va trebui sa faceti astfel incat sa aratati cat mai bine si sa fiti cat mai frumoase. In momentul in care erati adolescente va permiteati sa purtati parul lung si o carare pe mijloc pentru ca astfel pareati a fi la varsta pe care o aveati. Astazi, nu va mai puteti permite sa aveti aceeasi coafura. Datorita faptului ca o coafura va poate imbatrani semnificativ, va trebui sa faceti astfel incat sa aratati cat mai bine.

Si alegerea nuantei pentru ruj va poate imbatrani semnificativ. Daca va doriti sa aratati mai bine si sa fiti mai fresh, alegeti nuante de ruj deschise la culoare si nu inchise. Ceea ce trebuie sa va dati seama este ca pe masura inaintarii in varsta buzele nu vor mai avea aceeasi expresivitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.