miercuri, 20 ianuarie 2016

Care sunt cei mai reusiti pasi pentru a crea o afacere online? Eu iti pot spune



A stabili un plan de afacere pentru mediul online necesita unele din cele mai multe resurse, precum si urmarirea intocmai a celor mai multi pasi, care implica initial concepere si pasi de aplicare si dezvoltare. Invata mai multe din ceea ce iti pot oferi in acest articol.

Internetul a deschis o usa mare de dezvoltare pentru fiecare afacere, fiind si motivul pentru care cele mai multe afaceri au si propriul lor website.

Pasul 1: Defineste ce tip de produs sau serviciu livrezi - trebuie sa fii ferm, clar si elocvent, astfel incat sa te diferentiezi de alte afaceri nisate. Verifica site-urile competirotilor tai si afla care sunt inovatiile care iti vor propulsa afacerea incat aceasta sa fie cea mai buna vanduta. De altfel, trebuie sa iei in considerare sa furnizezi acel ceva ce nu exista inca pe piata.

Pasul 2: Inregistreaza-ti afacerea -  probabil cel mai greu aspect, pentru ca presupune sa ii dai un nume care sa se afle la mare cautare. Scrie pe o hartie fel si fel de denumiri si aplica pentru a o inregistra online, dar sa fie cu relevanta pentru site. Asigura-te de altfel, ca ai si un plan de afacere bine pus la punct.

Pasul 3: Echipamente hardware si internet. Acesta este pasul pe care trebuie sa il parcurgi in dedicarea afacerii tale si asigura-te ca ai cea mai buna sursa de internet. Trebuie sa stii ca internetul de viteza iti va aduce profit, rentabilitate si va face afacerea atractiva, in aceeasi masura in care iei in calcul si virusii sau alte atacuri cibernetice.

Pasul 4: Inregistreaza-ti un domeniu. Acest lucru poti sa il faci daca optezi pentru acea idee 100% sigura de creare magazin online, prin identificarea in lumea Wide Web. Trebuie sa te gandesti la un URL apropiat afacerii tale, care sa fie relevant, atragator si popular. Este de un real folos sa vizitezi un anume domeniu, sa il testezi si sa cauti acele nume care sa fie viabile.

Pasul 5: Descopera un webhosting de calitate. Mediul online iti furnizeaza la fel de multe idei precum ai tu, doar ca atunci cand ai in minte ideea de realizare site trebuie sa optezi pentru un serviciu preplatit care sa iti ofere la randul sau serviciile de care ai nevoie. Aceasta baza este extrem de importanta daca vrei sa ai un business online.

Pasul 6: Opteaza pentru un design al propriului site online al afacerii. Tine in minte ca trebuie sa fie o reflectie a afacerii, sa fie relevanta si sa fie precisa, atractiva si care sa multumeasca partile. Nu trebuie sa fii un expert in web design sau in content writing, ci trebuie sa alegi ce este potrivit pentru munca pe care o faci. Aceasta activitate trebuie sa o faci in cateva clickuri si sa obtii excat ce iti doresti.

Dupa ce ai urmat acesti pasi in intregime, trebuie sa te asiguri de politica de securitate si de confidentialitate, sa iti stabilesti bine parametrii pe care vei rula si foarte important este sa  te concentrezi pe clienti, pe mediul online de clienti si pe atragerea de vizualizari prin promovari de social media si marketing. Aceasta este calea mea de succes pentru o afacere in mediul online, idee care ti-am sugerat-o si tie. Iti urez multa bafta!


Blogger: AnKe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.