vineri, 26 februarie 2021

Stailer, Stailer vrea ostasi! Pe cine? Pe cei care vor programari online la salon desigur!



 Daca inca n-ai aflat de Stailer, hai sa iti prezint cum sta treaba. Te rog, lasa jos telefonul nu vezi ca salonul tau n-are timp sa-ti raspunda? Intra frumusel pe www.stailer.ro, respira adanc, caci nu e panica. Ai sa ajungi la nunta aratand tipla cum s-ar spune. Platforma a fost special conceputa pentru a ajuta intarziatii, uitucii, cei care iubesc rasfatul si chiar si pentru cei care sunt invitati inopinant la cine stie ce chef si ei n-au o programare stabilita nici macar pentru un machiaj sau un aranjat al barbii. Nu te poti prezenta oricum, ciufulit sau sifonat, ci trebuie sa dai lumea pe spate cand intri in incapere. Hai pe Stailer sa vezi cate beneficii ai.

 

Oastea Stailer creste pe zi ce trece, iata de ce

 

Stilistii sunt pregatiti sa duca orice lupta de infrumusetare, fie ca vii cu jumatate din par lipsa dupa vreun experiment esuat de vopsire acasa sau fie ca vrei sa te rasfeti cand vrei tu, nu cand pot altii. Stailer te ajuta sa gasesti, cu ajutorul motorului de cautare si a filtrelor, saloanele care sa te primeasca oricand vrei tu, chiar si in aceeasi zi. Nu-i asa ca suna mai tentant decat sa pierzi timpul cautand un salon disponibil? La un moment dat renunti cand vezi ca primesti numai Nu-uri sau „Nu avem loc pana saptamana viitoare.”

 

Ei bine acum treaba se schimba. Stailer revolutioneaza domeniul de hair&beauty, reusind sa aduca in atentia tuturor celor care uneori simt ca pierd bataliile infrumusetarii rapide. Atat femeile cat si barbatii se pot folosi cu usurinta de Stailer, acesta activand momentan in cateva mari orase ale tarii precum Cluj Napoca, Iasi, Timisoara si Oradea. Dar fiind un bun cuceritor, cu siguranta isi va extinde teritoriul. Daca esti in cautarea unui salon de styling barbati Cluj, care sa te faca ferches, cu o barba ca al unui puternic domnitor, intra pe platforma sa vezi ce simplu e.

 

Ai un razboi interior cu ceva la aspectul tau fizic? Stailer iti sare in ajutor!

 

Nu doar femeilor le place sa arate extraordinar si sa-i faca pe toti sa lesine cand merg pe strada, ci acum si barbatii pun pret pe ingrijire. Cand cauti un salon pensat barbati Cluj, care sa te ajute sa nu mai ai un aspect de bufnita, stilistii de pe Stailer te ajuta. Toata lumea stie ca barbatii au gene si sprancene dese si frumoase, iar femeile se chinuie cu nu mai stiu ce rimeluri de alungire si dispozitive de tortura pentru ochi. Da, invidia femeilor e mare, dar nu-i nimic caci se gasesc make-up artisti profesionisti pe Stailer care sa le creeze opere de arta pe chipul lor ca o panza neatinsa. Pensulele lor magice, precum si iscusinta cu care le manuiesc, te vor face sa arati ca o regina demna de orice tron.

 

Simplu, rapid si gratuit. Acesta este Stailer. Iti poti gestiona cand vrei tu programarile de hair&beauty si le poti anula la fel de usor. Gata cu timpul pierdut sunand la saloane. Cu doar cateva click-uri le primesti doar pe cele care te intereseaza. Vino pe stailer.ro sa te convingi si tu!

 

Pentru mai multe detalii scrie la support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.