marți, 9 martie 2021

Definește-ți stilul, cu Stailer.ro


 

Probabil că multe dintre voi au rămas uimite, la modul admirativ, de îndemânarea stiliștilor pe care îi vedem la marile case de modă sau chiar la saloanele de lux din marile orașe ale țării. De asemenea, de multe ori vedem o anumită tunsoare într-o revistă, dar rezultatul nu este întotdeauna cel pe măsura așteptărilor, atunci când ieșim de la un salon de duzină.

Ei, bine, astăzi ai de unde să îți alegi nu doar salonul potrivit, ci și un stilist care să te reprezinte. Cu Stailer gasesti usor saloanele din Timisoara și din marile orașe ale țării, în general.

Ce este Stailer? O platformă creată special pentru tine, care pune față în față profesioniștii din industria frumuseții și clientele ca tine și ca mine. Intră, așadar, pe Stailer.ro, pentru a te convinge singur de autenticitatea ofertelor.

Cum funcționează Stailer.ro? În principiu, Stailer.ro este o platformă care integrează ofertele din domeniul industriei frumuseții, aceasta însemnând saloanele de hair-styling, de manichiură-pedichiură de înfrumusețare sau destinate masajului de relaxare.

Astfel, aici poți beneficia de tot ceea ce înseamnă întreținere și înfrumusețare corporală, având afișate atât oferte de preț, precum și fotografii din interior sau localizare pe hartă, pentru o identificare mai ușoară. Dar simpla enumerare a saloanelor din oraș nu te ajută prea mult.

Site-uri de acest gen găsești peste tot, iar pentru a găsi o ofertă potrivită pentru tine, adecvată gusturilor și buzunarului tău, trebuie să navighezi uneori și ore întregi pe internet. Cu Stailer gasesti usor saloanele din Timisoara, spre exemplu, la fel ca și din orice alt oraș selectat de tine, căci acesta va afișa doar opțiunile care corespund criteriilor selectate de tine. Citeste si aici mai multe informatii.

Prin urmare, nu avem de-a face doar cu un catalog al saloanelor din orașul tău, ci și o selecție a acestora, în funcție de preferințele tale. Prin urmare, va trebui să introduci câteva filtre de căutare, precum sexul, orașul, serviciul dorit de tine, în cazul de față tuns-femei, spre exemplu, precum și intervalul orar în care ți-ar conveni o programare.

Abia din acest moment site-ul îți va afișa rezultatul căutărilor, cu prețuri, fotografii și informații detaliate despre serviciile oferite. Bineînțeles că ai posibilitatea de a merge mai în profunzime, prin selectarea unor filtre suplimentare, precum numele stilistului, spre exemplu.

Prin urmare, dacă ai un stilist preferat sau ai primit o recomandare de la o prietenă, la rubrica destinată stiliștilor, este de ajuns să introduci doar câteva caractere din numele stilistului (asta în cazul în care nu îl știi complet), iar baza de date a site-ului îți va afișa în mod intuitiv variantele care corespuns căutărilor tale.

Nu în ultimul rând, în afara identificării saloanelor din apropierea ta sau convenabile pentru tine. Stailer.ro vine în sprijinul tău cu o serie de răspunsuri la întrebări standard pe care le pun de obicei clienții atunci când caută un salon de coafură sau de make-up: cum pot face o programare, cum anulez o programare sau cum știu dacă salonul a recepționat cererea mea de programare. Iar dacă nici aceste răspunsuri nu ți-au fost de folos în totalitate, poți transmite un mesaj la support@stailer.ro, unde un specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.