luni, 27 august 2012

Cazare Costinesti doar pentru tine

De mult timp nu v-am mai onorat cu un post special pentru vacanta. Nu e faptul ca nu am vrut ci eu doar am asteptat momentul potrivit, in asa fel incat sa va puteti bucura de ceea ce va ofera vacanta, impreuna cu locul de cazare.
Am auzit recent ca Costinesti e un loc dintre cele mai bune, pentru a fi cazat. Dupa ce am auzit am dat repejor si eu o fuguta pana acolo, pentru ca sunt curioasa de felul meu sa ma conving singura , asta nu e ceva nou.

Cand am ajuns acolo, imi venea sa ma cazez la toate vilele. Sunt vile frumoase, conditii incepand cu cele mai bune si privelisti uimitoare. Sa nu mai spun si preturile sunt foarte mici fata de alte dati cand plateai milioane pe noapte. Acum poti chiar si negocia la unele vile, la altele sunt pret fix, dar de multe ori preturile sunt minim 60 de lei , mai ieftin ca o camera de hotel.

Ce parere aveti voi? Nu credeti ca asta e o oferta ingenioasa de a fi putini mai economici ? Acum va puteti permite si vacanta dorita pentru ca bineinteles cum ziceam si mai sus, la Costinesti va asteapta Vile, Case si Pensiuni , disponibile doar pentru voi, dragilor. Initial voiam sa propun eu fiecare vila, pensiune sau casa pentru a vedea daca va place voua. Dar cum fiecare om este diferit, cred ca fiecare am asigurat are si gusturi diferite. Inteleg asta. Asa ca daca vreti, cu siguranta vreti ca doar este in avantajul vostru, trebuie sa faci un clik aici . Stii de ce? Pentru ca trebuie sa iti faci singur mofturile, alegand ce iti place.

Cum poti face asta? Datorita site-ului care este foarte usor de utilizat, poti vedea cam tot ceea ce te intereseaza pe tine . Pentru ca toate detaliile sunt afisate corect poti sa iti alegi cea mai atragatoare oferta, adica oferta care este pe placul tau.
Stiu ca probabil ai impresia ca iti va lua mult timp sa cauti dar din pacate pentru ca cei de pe site s-au gandit la noi, au facut in asa fel incat cautarea ofertelor sa devina una simpla, pentru ca vilele si pensiunile merita toata atentia.

Cazare placuta pentru toti cei interesati .

3 comentarii:

  1. Destul de interesant pentru ceic are si-au propus sa faca o vizita acolo

    RăspundețiȘtergere
  2. costinesti este statiune tineretului :) de aceea este totul mai ieftin , dar si conditiile sunt altfel .

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.