vineri, 27 noiembrie 2015

Ce trebuie sa faci pentru a repara o tunsoare gresita



Cu siguranta vi s-a intamplat de foarte multe ori sa mergeti la salonul de infrumusetare pentru a arata mai bine si sa veniti cu impresie proasta deoarece nu v-a placut rezultatul final. Toate femeile patesc acest lucru cel putin o data in viata. Ei bine, daca va confruntati cu o astfel de problema trebuie sa stiti ca va trebui sa apelati la mici trucuri care va vor ajuta sa reparati ceea ce s-a facut gresit la salon.
 
Nu e tocmai placut sa ajungi acasa de la coafor si sa-ti dai seama ca noua tunsoare nu te prinde deloc. Cand iti dai seama, incerci o multime de emotii de la furie la jena. Vestea buna e ca poti repara totul. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa scapati de aceasta problema:

Trucuri pentru cresterea parului
Una dintre cele mai bune metode de a repara o tunsoare gresita este de a aplica diferite trucuri pentru cresterea parului. Parul oricum va creste insa, ca sa-l stimulezi si mai mult poti incerca vitamine prenatale sau un complex de multi vitamine, consuma multe lichide si consuma alimente bogate in nutrienti. Pana la urma, secretul unui par sanatos, este un organism sanatos.

Tratamentele
Tratamentele sunt foarte utile chiar si atunci cand va doriti ca parul sa arate cat mai bine. Pe langa tratamentul “intern” poti incerca si tratament extern: masti de par, produse hidratante. Acestea vor face ca podoaba ta capilara sa arate mai bine si, in plus, contribuie la cresterea rapida a parului.

In momentul in care folositi foarte multe aparate pentru par nu veti reusi sa obtineti o crestere vizibila a parului. Renunta pentru o vreme la aparatele de intins parul, de facut bucle, de uscat parul etc. Caldura produsa de acestea va strica parul, iar tunsoarea iti va sta si mai rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.