marți, 15 decembrie 2015

Make-up pentru fiecare ton de piele

Trebuie sa spunem cu adevarat ca exista ceva cu care fiecare femeie trebuie sa se confrunte inca de cand incepe sa realizeze ca machiajul este un ajutor. A sta in raionul de cosmetice si de farduri pentru a-ti alege trusa specifica tipului tau de ten poate fi foarte frustrant.

Inainte sa-ti dai seama bine, fata ta va fi plina de fond de ten de diferite tonuri si te vei satura de jucat alba-neagra cu acestea. Secretul este, insa, de a descoperi acea culoare care sa-ti complimenteze chipul si culoarea naturala si nu sa iasa in evidenta prea tare nenatural.

Deschis (Fair)

Stii prea bine acest tip de ten si stii prea bine nuanta de pe fondul de ten care ar trebui sa se potriveasca, deoarece este denumita Fair. Culorile cele mai bune si care te pot avantaja pe tine sunt caracterizate de pielea deschisa la culoare cu accente subtile de roz rece si subtonurile de albastru. Cel mai probabil ca tenul tau este mai expus la soare si te poti arde foarte usor. Aramiu pentru ochi, fond de ten deschis si ruj rosu pentru buze - acestea sunt elementele principale ale machiajului tau reusit.

Bej (Beige)

Spre deosebire de tenul deschis la culoare, ca de portelan, acest tip de ten are subtonuri mai calde. Care este cel mai bun mod de a evidentia tonul natural al tenului tau fara a arata ca o portocala? Alege un fond de ten care complimenteaza pielea cu subtonuri similare de galben. Apoi incearca un blush in nuante de roz care sa obtina acel efect de sarutat de soare. In sfarsit, un gloss roziu va completa acest look natural.

Nisipiu (Sand)

Din fericire pentru tine, tonul pielii tale este relativ neutru, fara tonuri sau subtonuri dominante calde sau reci, ceea ce inseamna ca aproape orice culoare se poate potrivi cu pielea ta. Ai o multime de optiuni la alegere, insa se poate sa fie prea multe chiar si nici asa nu este bine. Negru pentru ochi, cream pentru fata si roz pentru buze.

Masliniu (Olive)

Pielea ta este prietena ta cea mai buna si de asemenea prietena buna cu soarele. Te bronzezi usor si iti este atat de bine apoi cand vrei sa te machiezi, pentru ca totul pare sa se potriveasca cu fata ta. Tonurile sidefate, aurii si argintii, medium beige pentru ten si purpuriu pentru buze - acestea sunt accesoriile tale perfecte.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.