joi, 10 decembrie 2015

Pur si simplu o socializare online



Socializarea este un termen fara de care nu am crea relatii si nu am lega prietenii, ceea ce face ca in prezent aceasta forma de interactiune sa devina tot mai populara in mediul online. Fiecare om are cel putin un telefon mobil, un calculator si o conexiune la internet. Aceste elemente ne ajuta sa trecem cu usurinta peste o suparare, un necaz sau peste o zi lunga si obositoare de la munca.

De altfel, socializarea se manifesta atat in plan real, cat si in plan virtual. Despre socializarea reala vorbim atunci cand suntem la munca, cand suntem in cercul de prieteni, la facultate sau la zilele petrecute in familie. Insa, despre socializarea virtuala vorbim atunci cand ne dorim sa aflam informatii despre alte persoane care nu se regasesc aproape de noi, care sunt in alte tari si despre care ne-am dori sa stim mai multe.

Asa se intampla si in cazul socializarii de tip videochat. Videochatul reprezinta o forma de socializare intre doua persoane, un emitent si un receptor, care se afla in fata unui calculator si prin intermediul internetului si a unei platforme comunica deschis, sincer si liber, fara a fi intrerupti, interlocutori aflati in tinimitate totala.

Charm Studios Bucuresti este cel mai placut mijloc de socializare si este total diferit de ceea ce crede opinia publica. Fara acest mod de a relationa si de a prinde prietenii de durata, mediul online ar fi cu adevarat plictisitor. Este extrem de placut ca in miez de noapte sa gasesti cu cine sa comunici, sa gasesti pe cineva care sa iti spuna ca si maine totul va fi ok sau pe acel cineva care sa fie alaturi de tine pana cand adormi. Doar protentia pe care o poate oferi un partener online este cu mult mai apreciata decat sa simti singuratatea si grija care te apasa intr-un ceas tarziu. Poate nu este vorba doar despre o socializare pur si simplu, poate este nevoia de prietenie, nevoia de afectiune si de ocrotire.

De multe ori oamenii refuza sa comunice, sa isi exprime parerile sau gandurile din teama ca ar putea gresi, insa, mediul online ofera atat de multe posibilitati care trebuie fructificate si ofera atat de multe moduri de a nu mai fi singur. Acum in prag de sarbatori, singuratatea isi gaseste jumatatea, isi gaseste exprimarea cuvintelor frumoase si a gandurilor de Craciun, doar impreuna cu Charm Studio Bucuresti, fiind si singurul loc unde se garanteaza confidentialitate, incredere, experienta, dar si momente petrecute cu magie in prezenta spirituala a cuiva drag. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.