vineri, 14 aprilie 2017

Cele mai eficiente tehnologii care iti asigura confortul de acasa

salus controls

Era tehnologica reuseste de cele mai multe ori sa ne puna in dificultate prin noile aparitii care par sa fie mai mult decat necesare. Mereu ne punem intrebarea daca intr-adevar un dispozitiv care se mentine „in trend” cu noutatile tehnologice chiar este util pentru propriile noastre nevoi.

De exemplu, la Salus Controls avem posibilitatea de a achizitiona unul dintre termostatele inteligente. Pentru a intelege pe deplin utilitatea unui astfel de produs, trebuie sa avem in vedere beneficiile pe care acesta le ofera utilizatorilor sai, printre care se numara si urmatoarele aspecte:
  •         Optiunea de conectivitate a dispozitivului prin sistem pe baza de wireless
  •         Posibilitatea de a avea control asupra produsului de la distanta prin intermediul aplicatiei Smart Home
  •         Usurinta in instalare, fiind puse la dispozitia tuturor clientilor tutoriale cu acest scop
  •      Compatibilitatea cu numeroase tipuri de de sisteme de incazire, asa cum sunt: incalzirea cu ajutorul radiatoarelor, incalzirea prin pardoseala si altele similare
  •           Posibilitatea de gestionare a aparatelor electrice cu ajutorul prizelor inteligente
  •           Monitorizare a energiei consumate

Cine nu a intampinat probleme atunci cand a fost nevoit sa plece in vacanta si la intoarcere temperatura din locuinta nu era deloc multumitoare? Ei bine, acest sistem de termostat este usor de controlat din orice colt al lumii, daca utilizatorul are acces la internet. Cu un simplu click, temperatura din imobil sau dintr-o anumita incapere va fi gestionata in functie de dorinta proprietarului.

De multe ori, iarna vine nu doar cu zapada ci si cu facturi imense la intretinere. Intotdeauna sezonul rece ne-a determinat sa asteptam cu nerabdare sa ajungem acasa pentru a ne incalzi. Dar daca in casa este la fel de rece ca afara? Ei bine, prin intermediul termostatelor de la Salus Controls, problemele legate de facturi greu de achitat apartin de domeniul trecutului. Solutia vine prin ideea de a regla temperaturile in functie de propriile cerinte sau necesitati.

Dar cum mai este confortul asigurat cu ajutorul acestei companii de top?

Salus Controls vine cu trei solutii eficiente de incalzire a locuintei:

1.    Incalzirea prin pardoseala: ei bine, acest tip de confort este greu de obtinut prin intermediul incalzirii cu radiatoare. De cele mai multe ori, o pardoseala incalzita se dovedeste cu mult mai utila decat un sistem similar de incalzire .
2.  Incalzirea prin calorifere ofera un plus de confort tuturor persoanelor care aleg aceasta optiune, din acest motiv se regaseste in cele mai multe locuinte. Inca din primele minute ale pornirii caloriferelor, se observa cresterea temperaturii astfel incat atmosfera din casa sa fie pe cat se poate de placuta tuturor celor care locuiesc in imobilul respectiv.
3.  Incalzirea prin pardoseala si prin calorifere: de cele mai multe ori, aceasta categorie de sisteme de incalzire este avantajoasa in cadrul unei case de dimensiuni mai mari in care optarea doar pentru una dintre cele doua variante nu este o masura suficienta pentru asigurarea confortului termic necesar.

Avand la dispozitie astfel de tehnologii pe cat se poate de inovative nu avem cum sa nu ne bucuram de beneficiile aduse de acestea. Asadar, Salus Controls ne ofera o gama pe cat se poate de diversificata de solutii tehnologice extrem de utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.