marți, 27 aprilie 2021

Vrei să mergi azi la salon și nu știi cum? Ascultă-ți inima și folosește Stailer!


În viață trebuie să te lași mereu ghidat de intuiție, ascult-o în fiecare moment, fiindcă mereu are dreptate. Dar pun rămășag că nu intuiai că acum te poți programa zilnic la salon, fără să dai un telefon. Sună bizar, nepământesc chiar. O situație out of this world, de domeniul science fiction. Ei bine, acest articol te va readuce cu picioarele pe pământ la final când vei afla că poți să-ți faci programările la salon online. Nu-ți mai trebuie ani lumină să ajungi la un salon, ci o poți face chiar în prezent, fiindcă el este singurul care contează. Trecutul e istorie, iar ziua de mâine nu îți este promisă, așa că mergi astăzi la salon pentru un moment de răsfăț, moment pe care cu siguranță îl meriți.

Cu Stailer levitezi prin programări

Ușurința cu care poți obține acum un loc pe scaunul unui stilist pare ireală, extraterestră. Până acum întâmpinai obstacole ale timpului, ale disponibilităților, ale programelor ce erau din două galaxii diferite. Stailer este “Calea Programărilor”, cum este Calea Lactee galaxia noastră perfectă, în completă armonie. Dacă intri pe www.stailer.ro și selectezi filtrele ca locația ta, genul, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, platforma îți oferă lista cu saloanele ce te pot primi în funcție de timpul tău. Da, chiar nu mai este cazul să aștepți tu după disponibilitatea unui stilist. Găsește-i rapid pe cei ce-ți pot schimba look-ul oricând.

Acum când îți faci programări te simți că-n spațiu, într-o stare de imponderabilitate și euforie. Nu mai e nimic ce să te tragă-n jos, nici măcar gravitația, fiindcă în mediul online totul se întâmplă rapid, Stailer fiind nava ce te duce pe scaunul unui salon într-o clipită.

Wish upon a Stailer

Dacă ți-ai pus vreodată o dorință pe o stea căzătoare, află că și Stailer este una dintre ele. Ți-a căzut direct în palme, pe device-ul din fața ta. Stailer este disponibil pentru locuitorii din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, dar și pentru călătorii care sunt în trecere. Platforma Stailer chiar este o dorință îndeplinită la toate capitolele, fiindcă este gratuită, utilă și economisești timp prețios cu ea, vezi aici alte detalii.

Ca să-ți faci o programare cu viteza luminii nu ai nevoie de un cont, însă crearea lui îți aduce mai multe beneficii. El te ajută să îți gestionezi programările în agenda virtuală, oricând, la orice oră. Acolo poți revedea saloanele ce le-ai frecventat, de acolo poți anula programările fără a da un telefon și îți poți seta chiar și un reminder la fiecare-n parte dacă știi că ești cu capu-n nori.

Stiliștii înscriși pe Stailer au skill-uri ce depășesc granițele imaginației tale. Fiecare salon este un univers unde ești așteptat cu servicii calitative, personal profesionist și transformări ce combină lumescul cu tehnologia și tehnicile avansate ale acestui secol.

Nu mai sta pe gânduri și intră și tu în nava Stailer, dacă vrei să ajungi la un salon chiar astăzi. Pentru alte informații despre platformă scrie echipei la support@stailer.ro sau ia parte la live-urile Q&A de pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.