miercuri, 4 septembrie 2013

Black Friday Romania

Oameni buni mie imi place foarte mult vinerea neagra chiar si atunci cand vine o singura data pe an. Imi place nu pentru faptul ca o sa cada serverele si nu o sa apuc sa fac cumparaturi, pentru ca daca vreti sa fiu sincera.. chiar asta am patit. pe cand m-am trezit de dimineata, sa-mi achizitionez si eu ca oamenii un aspirator , model nou-nout, frumos ca infatisare cu multe aplicatii, avea chiar si aplicatie de spalare covor in timp ce il aspirai, m-am trezit cu serverul cazut.

Nu asta imi era problema si ma suparasem in sinea mea ca am pandit aspiratorul acela timp de doua saptamani si pe cand eram atat de aproape ghinionul se tinea de mine. In fine, dupa cateva ore de pandit mai mult a dat Dumnezeu sa-si revina site-ul cazut si sa stiti ca mi-am luat cel mai tare aspirator. Au trecut 2 ani de atunci, dar el inca merge la fel de bine , ca si atunci cand l-am cumparat.

Pentru mine Black Friday Romania, este ceva ce imi doresc sa fie in fiecare zi.E ca si cum ar fi un dar, pentru ca atunci cand vine, imi pot cumpara ce produs imi doresc eu cel mai mult , pentru ca de obicei produsele in ziua respectiva sunt la jumatate de pret, reducere.
Stiti de fapt cum e romanul, atunci cand e ceva mai la reducere, sarim cu totii. Pentru ca eu sunt de parere ca oricine e interesat sa salveze niste bani.

Eu astept cu ardoare renumitele Reduceri Black Friday , pentru ca efortul merita. Anul asta nu o sa mai fie cum o fost anul trecut pentru ca deja retailerii au investit sute de milioane ca site-urile lor sa fie apte de toate comenziile pe care le vor primi anul acesta.

Dragii mei, nu mai este mult si vom avea Vinerea Neagra, pregatiti-va de Black Friday 2013, care va fi extraordinar de perfecta pentru toti romanii, ca pentru americani oricum sunt in tred reducerile.

Cine mai iubeste reducerile la fel de mult ca mine?

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ar fi daca anul asta nu le mai pica serverele/siteurile magazinelor online participante.

    Ca degeaba avem reduceri daca nu le putem achizitiona. Speram sa fie bine si sa gasim ceva multumitor.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.