sâmbătă, 14 septembrie 2013

Invitatiile de nunta, emblema evenimentului

Dupa ce toate detaliile nuntii sunt puse la timp poti deja sa te preocupi de ceea ce inseamna de invitatiile de nunta. Cu tot ceea ce invitatii tai trebuie sa stie despre evenimentul ce urmeaza nu exista totusi un simplism al situatiei. Caci natura evenimentului o cere astfel ca invitatiile vin cu pretentii de stil, de design.

De cele mai multe ori se pune accent pe tema nuntii, pe culorile ce vor insemna decorul din acest punct de vedere. Si cu fiecare detaliu ce il vei include sau nu vei sugera invitatiilor tai tipul de eveniment. Poate fi rustic, poate fi modern, de inspiratie vintage etc. Tot ce conteaza este sa pastrezi aceeasi linie de definitie a cuplului, a nuntii. Practic invitatia te reprezinta.

Alegerea insa nu este una simpla. Vei descoperi o gama larga de optiuni. Pentru ca nu conteaza doar imaginea in sine ci si tipul de text, tipul de hartie. O diversitate ce se reflecta si in pragurile de pret. Cei vei alege? Rand pe rand prin definitia pe care o faci pentru evenimentul tau vei defini si tipul de invitatie. In linii mari poate fi vorba de o invitatie de nunta simpla pentru un eveniment mai putin formal, de una sofisticata cand stilul nuntii este pe aceeasi lungime de unda.

Mai mult decat atat, lasa-te inspirat de detalii si indici de timp si locatie. Spre exemplu o nunta ce va avea loc vara, pe plaja sau doar cu influente de acest gen va insemna sa te orientezi catre invitatii cu culori vii, cu un design ce inspira acest sezon. De asemenea, culorile sobre pentru o nunta la fel ar putea fi acea combinatie tomnatica. Dar pentru ca marea majoritate nu tine cont de aceste referinte eleganta este cea care primeaza. Si in acest caz vei avea de unde sa alegi, de la invitatii romantice si pana la cele de o finete iesita din comun: detaliile de genul dantelei sau funditele sunt frecvent alese, oferind o nota de eleganta specifica unui eveniment pretios precum o nunta.

Celebrarea casatoriei, a nuntii, a iubirii dintre doi oameni inspira destul de mult pentru ca invitatiile alese sa fie de fapt o alta forma de a exprima fericirea momentului unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.