miercuri, 30 octombrie 2013

Sfaturi pentru Black Friday

In America, acolo unde a aparut conceptul de Black Friday, se marcheaza inceputul sezonului de iarna o data cu vinerea de la sfarsitul lunii noiembrie. O sumedenie de reduceri si o zi marcanta pentru puterea de consum. A ajuns si in Romania in cele din urma, cu avant mai ales pentru produsele electrocasnice sau in general cele care costa mai mult. Plasma, laptop sau decoratiuni, de toate sunt in listele pentru cumparaturile din aceasta zi.

Startul se da si online insa avand in vedere cata promovare se face pentru asta nu este de mirare sa ramai fara optiuni in scurt timp. Cateva sfaturi te pot ajuta sa fii echilibrat si sa actionezi la timpul potrivit:

  • Inarmeaza-te cu rabdare. Startul se da online inca de la miezul noptii insa nu este exclus ca serverele sa cada. Vei intampina dificultati de aceea poate ca vei avea nevoie de un plan bine stabilit. Asa cum panica face rau in momente critice sa te enervezi va strica shoppingul de Black Friday.
  • Fa un plan. Adica sa ai in vedere ce anume ai nevoie sau doresti sa achizitionezi. Ai grija sa ai cont pe site-urile de unde vei cumpara si lista facuta iti va usura munca.  
  • Nu te astepta sa primesti prea rapid produsele. Dureaza pentru ca fluxul de comenzi este poate cel mai mare ca in orice alta perioada a anului. 
  • Nu exagera. Asta daca doresti sa vezi concret o diferenta in buzunarul tau. Conteaza atentia la detalii pentru ca in multe ditre cazuri se pare ca acest moment este prielnic mai degraba pentru a scapa de produsele cu defect sau mai putin performante. 
Si daca online este prea haotic poti miza pe clasica varianta de shopping. Nu vei sti ce oferte se pot ivi daca nu vei incerca. Si in plus 2 decembrie aduce Cyber Monday deci vei avea si alte sanse de a achizitiona ce doreai la un pret mai bun. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.