luni, 28 octombrie 2013

Sa vorbim despre viitorul fotograf

Pentru toti un fotograf este de fapt un colaborator, cel care va trebui sa iti ofere amintirea vietii tale asa cum iti doresti. Nici nu mai conteaza ce implica asta, cum si cat de complicat devine totul. Daca astfel se contureaza interesul tau din partea cealalta fotograful vede totul ca pe o provocare. Asta pentru ca in mare parte meseria sa implica munca cu oamenii, in mod direct; pentru ca pe langa partea artistica este cea psihologica.

Dar pana sa se ajuna la o colaborare fotograful isi prezinta aptitudinile si optiunile. Tu cum faci o selectie intre acestea? De cele mai multe ori se rezuma la evenimentul in sine. Daca ai o nunta ce implica traditii doresti ca parte din munca fotografului sa fie cu accent pe rustic; daca totul merge pe un stil modern acelasi lucru iti vei dori sa fie ca parte din albumul ce se va realiza ulterior. Lasand asta la o parte un fotograf nunta din Radauti vine din start cu un avantaj. Asta pentru ca vizand o locatie cat mai aproape de tine iti va fi mai usor sa colaborezi din toate punctele de vedere. Sau pur si simplu va fi ghidul tau in frumoasa Bucovina cand albumul foto se doreste a fi altceva decat clasicul sau stilul nuntii.

Mai mult decat atat un fotograf de nunta din Radauti iti ofera avantajul de a comunica mult mai facil fiind mai aproape de tine. Pana la evenimentul in sine se cere colaboarare, se cere dialog si o cunoastere de dincolo de statutul bine definit. Pentru ca fotograful nu este doar cel care manuieste un aparat, pentru ca cei doi nu sunt simple imagini ce trebuiesc surprinse in diverse cadre. Dincolo de toate acestea frumosul, artisticul din toate fotografiiile de nunta vine din reusita cu care zambetul este vazut dincolo de superficialitate, formalul evenimentului este transformat intr-un motiv de a pune in valoare stilul, poate intr-o alta varianta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.