luni, 11 noiembrie 2013

Dorinta de copil

Poate ca urmand o cale clasica a modului in care cei mici isi manifesta interesul pentru anumite jucarii o bicicleta este mereu in topul preferintelor. Insa numai spre bucuria parintilor caci aceasta aduce numeroase beneficii. Sa nu uitam cat de importanta este miscarea pentru copii, prin aceasta dezvoltarea fiind una armonioasa.

Avantajul unei biciclete tine de faptul ca va pune in miscare practic muschii, ceea ce favorizeaza tonusul bine pastrat. Invita la miscare in aer liber, la distractie in grup sau in familie. Si mai cu seama pentru ca aduce cu sine dezvoltarea echilibrului, a responsabilitatii de a pastra un curs bun al mersului. Chiar daca in prima faza suna banal aceste aspecte se coreleaza cu mersul pe bicicleta. Pe cat de incantat este un copil de o bicicleta pe atat este si un parinte.

Prea devreme pentru o bicicleta? Sunt multi parinti care considera ca este timp pentru toate si pana cand copilul nu implineste o varsta care sa ofere o incredere ca este sigur sa poate folosi o bicicleta nu merita sa se gandeasca deja la asta. Dar cine spune ca este prea devreme pentru asta ceva? Incepand cu varsta de 2 ani deja exista o incredere ca cel mic se poate descurca pe bicicleta. Cu roti ajutatoare, cu loc special pentru alte eventuale jucarii sau accesorii, lucruri de care sa fie nevoie in plimbarea idilica in parc cu bicicleta tocmai ce se contureaza un cadru adorabil, al unei copilarii fericite. In plus, este sigura caci include acea clasica frana de mana, un sonor specific, aparator pentru lant. Luand in considerare orice risc ar putea sa existe cand se va folosi bicicleta copilul nu va risca sa se incurce in lant sau sa cada, sa nu poata pedala sau sa intampine rezistenta si greul pedalelor. Design-ul este si el parte din poveste. Transpus in lumea copilului poate fi modelul Ferrari sau Disney care sa incante atat pe baietei cat si pe fetite.

Este adevarat ca o bicicleta copii poate ajunge si la sume considerabile insa este o investitie care sa merite. Mergand pe principiul sa iti faci iarna car si vara sanie poti sa te bazezi pe avantajul de a achizitiona o bicicleta cu mult inainte de perioada calda. Si sa comanzi online este cu mult mai simplu de vreme ce in majoritatea cazurilor magazinele au la dispozitie jucarii de sezon. Transportul este sigur si rapid dar bucuria celui mic nepretuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.