joi, 7 noiembrie 2013

Perfectiunea in viziunea femeii

Toata viata suntem in cautarea perfectiunii. Caci mereu se poate mai bine, caci am fi putut la un moment dat sa multumim si pe cei din jur...mereu si mereu dorim mai mult. Asta ne va tine in priza sa muncim cu spor, sa ne gasim idealul, sa fim mai ambitiosi. Insa cand vine vorba de frumusetea feminina se pare ca anumite momente sunt cele care te fac sa te simti ideala asa cum esti.

Un sondaj de opinie realizat de St. Ives arata ca femeile sunt la punctul de apogeu ca si frumusete dar si satisfactie personala pentru asta la varsta de 29 de ani. Oarecum contrar pentru ce se credea ca pragul de 30 este definitoriu in acest sens? Ei bine nu caci aici ar putea interveni si o criza de identitate. 29 suna bine. Este momentul in care implinirea ar trebui sa vina sub o forma sau alta, esti matura, formata si cu cariera. Ca si raspuns care sa justifice acest lucru marea majoritate declara ca este vorba de increderea in sine, urmata de viata amoroasa, de relatiile sentimentale.

Si culmea, in jurul varstei de 29 de ani, ceea ce inseamna domeniul machiajului nu mai reprezinta o asa de mare atractie. 17% dintre femei considera ca sunt mai frumoase si fara machiaj fata de 7% care prefera acest lucru.

Studiul merge mai departe. Intrebate cand anume se simt cel mai bine surprinzator sau nu marea majoritate raspunde ca vineri la ora 10 dimineata. Raspunsul este justificat de faptul ca au dormit bine, ceea ce le face atragatoare, increzatoare in fortele proprii. Asta pentru ca 29% dintre femei considera ca acolo unde somnul lipseste totul se rasfrange asupra tenului, a modului in care arata. Ca vine weekend-ul sau pur si simplu se pare ca asteptam finalul de saptamana pana cand simtim ca suntem femei cu adevarat atragatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.