vineri, 10 ianuarie 2014

Aplicatii inteligente pentru placeri vinovate

Se spune ca daca doresti sa inseli o poti face fara doar si poate. Mai greu este sa ascunzi pana la capat si sa nu fii prins pe picior gresit. In lumea puternic tehnologizata exista aplicatii chiar si pentru asta. O partenera suspicioasa din fire va cerceta telefonul partenerului sau invers si de la mesaje la imagini sau chiar conversatii despre asta cu altcineva, numere suspecte sunt ceea ce tradeaza.

Pe cat de stupid ar suna pe atat de util pentru cei care isi cauta o solutie pentru asta aplicatiile inteligente pentru a pastra intim ceea ce este de asa natura devin din ce in ce mai populare. Prin urmare fie iti setezi grupuri de persoane care te pot apela la diferite momente din zi si din noapte fie iti descarci diverse aplicatii sanse sunt, dorinta este?

Exista o intreaga dezbatere care din cele doua tabere inseala mai mult. Poate ca exista un echilibru in asta sau poate ca barbatii isi gasesc autocontrolul mai greu cand vine vorba de erotic. Cert este ca pe cat de mult ajuta tehnologia pe atat de mult tradeaza la un moment dat. Daca exista aplicatii precum Confide care pastreaza secret mesajele scrise si schimbate cu diverse persoane exista altele care iti urmaresc partenerul sau partenera oricand si oriunde. O facila instalare in telefon face accesul posibil la locatia respectivului dispozitiv cand se doreste. Descoperi astfel cand partenerul este intr-o cu totul alta locatie decat versiunea pe care ti-o ofera.

Unde vom ajunge cu astfel de practici nu stim. Cert este ca de ambele parti aplicatiile inteligente de acest gen devin tot mai populare, printr-un avant tehnologic care sa puna la incercare adevarul pe care pana acum il stiam. Fie vei primi o confirmare in bine fie lumea ti se va schimba complet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.