vineri, 31 ianuarie 2014

Dovada de iubirea dincolo de limite

Cazul lui Rocky Abalsamo este unul clar ca iubirea exista dincolo de limite si cuvinte. Cazul sau ar lasa fara replica pe oricine. Acesta a devenit fidel sotiei chiar si cand aceasta a parasit aceasta lume. Dupa o casnicie de 50 de ani moartea celei dragi a fost punctul in care acesta a considerat ca iubirea si atasamentul nu se opresc aici.

Rocky a vegheat mormantul sotiei timp de 20 de ani. Practic nu avea cum sa se mute mai aproape insa zi de zi facea acelasi drum si de la prima ora de deschidere a cimitirului si pana la ultimul minut in care acesta era deschis pentru public Rocky nu facea altceva decat sa ii tina companie sotiei. Ai crede ca era deja in faza de boala din cauza pierderii suferite si a suferintei ce vine din asta. Insa departe de acest subiect Rocky a dovedit ca este devotat.

Constiinta ii spunea ca trebuie sa fie alaturi de ea. Ii tinea companie pur si simplu, asa cum o facuse in ultimii 50 de ani. Si este greu de crezut ca dupa o viata de om ai putea sa te desparti atat de simplu de partener. Povestea sa ar putea fi clar una de drama a vietii expusa pe ecrane. Doar boala si moartea sa ulterioara i-a despartit la final sau poate ca nu, dincolo, intr-o alta existenta poate s-au regasit caci cel putin in lumea pamanteasca au fost reuniti mormant langa mormant.

Si daca credeai ca numai in filme vezi asta...celebrul film al cainelui devotat care si-a asteptat stapanul ani in sir in acelasi loc in care obisnuia sa o faca chiar si dupa moartea barbatului nu mai suna a fabulos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.