marți, 25 martie 2014

Machiajul jos si chipul frumos

Contrar a ceea ce cred femeile despre barbati mai mult machiaj nu inseamna un aspect mai atragator. Cercetatorii spun ca este suficienta doar "putina" ajustare pentru ca aspectul unei femei sa fie atragator pentru sexul opus. Daca actual trendul este sa iti faci un selfie unele merg mai departe de atat si "indraznesc" sa apara natural, asa cum mama natura le-a lasat. Cat de mandre sunt unele de astfel de ipostaze reflecta si numarul de admiratori.

Cate din femei ar indrazni sa apara cu chipul lor natural? Prea putine in conditiile in care obisnuinta face ca machiajul sa fie parte din rutina zilnica; prea putine pentru ca in conditiile in care traim intr-un mediu tot mai poluat tenul nu are cum sa fie unul perfect. Unde mai pui ca suntem generatia de tip fast in care si mancarea este pe aceeasi lungime de unda. Nu mai cunoastem termenul de mancarica ca la mama acasa, preferam big si fast, food si treats.

Daca este adevarat ce spun studiile barbatii prefera femeile frumoase insa nu intr-un mod exagerat. Este suficient se pare doar 40% din machiaj pentru ca acel chip angelic sa fie admirat. Asta va insemna ce? Jumatate din cantiatea de fond de ten, un singura puf de blush si cam atat. Ori daca ochii abia ti se vad nu se mai pune pentru ca depasesti procentul.

Ce nu stiu barbatii este ca femeile nu apeleaza la machiaj doar de pura placere ci de nevoie. Pentru ca se respecta si nu isi permit sa se afiseze cu ochii incercanati si rosii, pentru ca buzele lor senzuale vor deschide usi si vor primi salutari calde. Un truc care merge de fiecare data. Pentru ca o femeie trebuie sa fie prezentabila mereu si fara repros. Si femeile si-ar dori poate barbati naturali insa sprancenele nepensate vor fi o padure fara iesire...                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.