vineri, 27 iunie 2014

De la batrani, povata pentru fiecare zi

Se spune ca "cine nu are batrani sa isi cumpere". Intelepti, dupa ce au trecut ani buni din viata lor isi permit oarecum sa isi spuna parerea, sa isi spuna un sfat care sa nu faca o diferenta intre generatii. Si din sirul de povete de la ei tine cont de:


 1. Munca sa nu iti fie chin ci placere. La munca mergi cu zambetul pe buze si pregatit sa iti depui efortul pentru ceea ce trebuie. 
 2. Nu pierde orele. Desi pentru multi exista acea idee de a adormi ca si gainile adica foarte devreme in cele din urma conteaza cel putin sa tii cont de 8 ore de somn musai in fiecare noapte. Este timpul ideal de odihna. 
 3. Mersul pe jos face piciorul frumos, un adevar absolut insa in lumea moderna cand folosim tot mai adesea mijloace de transport de orice fel mersul pe jos este din ce in ce mai rar. 
 4. Ora de masa este cea in care sa faci pauza cu adevarat de la orice. Nu te grabi, nu mesteca pe jumatate, nu te stresa si nu vorbi in timp ce mananci. Asta si pentru a ajuta stomacul si intreg sistemul digestiv. 
 5. Evita locurile prost aerisite si mai ales cele pline de fum, de orice fel, medii inchise. 
 6. Varsta nu trebuie sa fie o piedica pentru activitatile sale si pentru planurile pe care le ai asa ca nu astepta pensionarea pentru retragerea in adevaratul sens al cuvantului. 
 7. Optimismul poate sa ajute mai mult decat crezi astfel ca indiferent de situatia in care te afli aminteste-ti ca nu totul este gri. 
Si nu uita ca extremele nu sunt bune astfel ca dupa munca indelungata ai nevoie de un concediu bine meritat. 

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  sunt detinatorul domeniului http://stepsintherightsdirection.com/

  Acesta are un PR4. As vrea sa pun un link spre site-ul dvs. de pe acest domeniu. Avantajele unui link pe un site ce are page rank 4 este acela ca motoarele de cautare (google, yahoo, etc) ridica importanta respectivului site in cautari (veti urca pe primele pagini ale motoarelor de cautare)

  Ma intereseaza sa fac schimb de link-uri cu dvs. in sensul ca as dori sa va gazduiesc linkul site-ul prezentat mai sus, iar dvs. sa gazduiti linkul site-ului http://mobisimo.ro/ pe domeniul dvs.

  Aici aveti un link unde puteti verifica PR:

  http://www.prchecker.info/

  De asemenea, sunt de acord cu schimburi de guest-posturi in acelasi mod, daca doriti asta.

  Cu stima si interes,

  Ciprian Miron

  (v-as ruga sa trimiteti mail de confirmare pe office@mobisimo.ro daca doriti schimbul)

  RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.