marți, 10 iunie 2014

Trucuri pentru fotografii reusite

Nu de fiecare data ajungi sa fii cea mai spectaculoasa in fotografii. Dai vina pe fotograf, pe unghi sau cine stie ce era in jurul tau insa totul porneste de la tine. Tine cont de toate detaliile daca tot doresti sa te mandresti cu un selfie de zile mari, caci e la moda!

Incepand cu chipul tau machiajul nu este cel in care sa te refugiezi. Sau mai bine spus nu este cel care sa te ajute cand nu faci cele mai bune decizii. Cand nu optezi pentru un fond de ten potrivit diferenta de culoare va fi una deranjant de vizibila. Ba mai mult orice culoare stralucitoare va avea un mare impact in aspectul final. Opteaza in schimb pentru culori mate. De asemenea pudra ar trebui sa fie un pas final in machiaj caci absoarbe excesul de sebum si nu vei aparea cu fata stralucitoare.

Cand vine vorba de aspectul parului nu trebuie sa exagerezi. Parul nespalat va avea acelasi impact cu fata stralucioare. Excesul de uleiuri de pe par se va vedea in calitatea fotografiei ulterioare. Insa de retinut ca nici cealalta extrema nu este una indicata cand adaugi prea mult fixativ, parul luceste si este vizibil incarcat.

Zambeste si nu prea. Trebuie sa iti stii defectele, dar si calitatile. Astfel nu te arunca in gura lupului si limiteaza-te la ce este in avantajul tau. In acest sens cand zambetul tau nu este atay de alb cat sa te mandresti cu el zambeste fin ca Mona Lisa. Pare hilar insa te ajuta sa iti incadrezi chipul dragut intr-o fotografie de milioane.

Si nu in cele din urma tine cont de tinuta caci ce e prea mult strica si in acest caz. Cadrul ales trebuie sa fie si el avantajos caci fara sa iti doresti asta vei ajunge sa creezi tot felul de iluzii optice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.