joi, 11 decembrie 2014

Serveste vin ca un adevarat cunoscator

Daca nu stii descopera ca vinul nu se bea pur si simplu ci are si el pretentiile sale de stil. Se cere servit intr-un anume fel, intr-un anume cadru si combinatii care sa il puna in valoare. Asta daca iti doresti cu adevarat sa pui accept pe gustul sau.

Specialistii spun ca in timp ce vinul alb se poate combina cu gheata, gen sprit, vinul rosu nu permite o astfel de varianta. Asta ar insemna sa ii schimbi total gustul si sa il servesti gen sangria. Asa ca evita sa racesti vinul cu gheata, mai ales cel rosu care si asa se recomanda a se servi la temperatura camerei.

Vinul alb se consuma mai tot timpul. Insa tu, ca femeie ce doreste sa atraga privirile, nu vei face  o astfel de alegere mereu. Nu numai ca diversitatea te ajuta sa descoperi noi si noi gusturi ci si ideea in sine ca nu esti o plictisitoare este ceea ce denoti prin schimbarea de gust la fiecare iesire.

Vinul specific italian ce vine cu aciditate, frizzante, rosu, nu se combina cu orice tip de mancare. Ideal este sa il asezi la masa cand se consuma ceva pe masura, adica mancare italiana. Asa ca nu te avanta sa arati ca stii despre el insa il consumi asa oriunde, chiar si cand alegi sa consumi mancare simpla.

Vinul rose nu trebuie combinat cu mancaruri prea grase si implicit nu se consuma tot timpul anului. Asa ca perioada de iarna nu ar trebui sa fie tocmai cea care sa se impuna cu trendul vinului rose. Daca iti doresti sa arati clasa nu vei alege asa ceva la masa de Craciun spre exemplu. Sau dupa caz, va fi atent ales in functie de ceea ce ai pe masa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.