luni, 5 ianuarie 2015

Din seria: need help. Cum sa ai grija de parul tau

Oricat de multe ai auzi si oricat de multe ti se recomanda parul tau este parca pe dos. Pentru ca fiecare in parte reactioneaza diferit nu trebuie sa fie de mirare cand efectiv un anume tratament nu functioneaza asa cum preconizai.

Daca esti din categoria celor care isi incearca norocul si cu altceva cand vine vorba de ingrijirea parului iata ce ar trebui sa faci:

  • Daca ai parul subtire o solutie pentru tine este siliconul. Da, se poarta silicon chiar si in par si acesta te ajute sa iti cresti volumul parului. Asta depinde si de modul in care te coafezi si daca nu te poti lipsi de un aspect bufant al parului.  
  • Ai nevoie de un complex in tratarea parului care nu arata poate prea bine. Asadar, consuma peste, nuci, seminte pentru ca sunt bigate in omega 3. Aduna toate acestea in meniul tau si astfel iti vei ajuta parul sa se refaca celular chiar din interior. 
  • Ingrijirea in ceea ce priveste spalatul nu trebuie sa fie un chin pentru par. Nu iti dai seama de asta insa parul are de suferit cand se foloseste apa prea calda, ba chiar foarte fierbinte. Nu este de mirare tendinta sa de a se rupe mai des asa ca foloseste doar apa foarte putin calda cat sa nu iti fie frig. In plus, masajul scalpului asa cum se recomanda se face cu buricul degetelor si nu cu unghiile. 
  • Nu peria parul prea des si nu il afecta. Fie ca il strangi intr-o coada, fie ca il usuci cat mai rapid astfel de obiceiuri il afecteaza. Desi nu este chiar atat de fragil el se va rupe si uneori chiar de la radacina. Asa ca tine cont de un stil usor mai cizelat cand folosesti aparate cu aer prea cald si cozi prea stranse. 
Un par sanatos te arata pe tine in oglinda. Totul porneste de la interior insa nu uita ca tine si de modul in care il ingrijesti la exterior. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.