miercuri, 7 ianuarie 2015

Avantajul de a lucra la Lucky Studio

Pentru ca lumea e nestiutoare, pentru ca e ignoranta si pentru ca punem etichete tot timpul fara sa fim in deplina cunostinta de cauza, am ales sa prezint avantajele pe care le ofera un job de model in videochat. Fac referire la cel mai mare studio de videochat din zona Moldovei, unul dintre cele mai mari din tara – Lucky Studio.
Videochat Iasi Lucky Studio – de ce ai alege asta? Cand vei vedea ce avantaje ai – si sunt prezentate din experienta proprie, lucrez si eu acolo – vei putea trece mai usor peste parerile preconcepute pe care poate ca ti le-ai format. Ok, trecem la avantaje direct.
1.       Lucrezi fie de la studio, fie de acasa. Cum iti convine tie, nu te restrictioneaza nimeni.
2.       Ai transport asigurat gratuit, daca nu ai posibilitate sa ajungi pe cont propriu pana la studio. Vine masina, te ia de acasa si te aduce inapoi dupa ce ai terminat programul.
3.       Doar fete. Echipa Lucky Studio este formata in totalitate din fete, ca model nu vei fi stanjenita acolo de vreo prezenta masculina.
4.       Bonusuri peste bonusuri. De la bonus de angajare, bonus saptamanal, bonusuri de weekend, iei bani peste bani daca te tii de treaba.
5.       Lectii gratuite de limbi straine. Engleza si franceza. Te perfectionezi si discuti mai usor cu admiratorii, reusesti sa ii tii mai mult in chat privat si castigi mai mult.
6.       Conditii de munca excelente! Camere mobilate modern si luxos, echipamente de ultima generatie, echipa in totalitate formata din fete de la care poti sa ceri ajutor si sfaturi.
7.       Discretie si confidentialitate maxima! Nu va sti nimeni ceea ce faci decat daca alegi tu sa dezvalui asta. Se pot restrictiona tarile pe care sa poata fi vazut profilul modelului, astfel identitatea iti este protejata.
8.       Programul este super flexibil. Iti alegi tura in care poti lucra, te poti adapta si cu facultatea, lucrezi cate ture vrei, chiar si una pe saptamana!
9.       Totul este legal. Angajarea se face cu contract de munca, poate ca ai auzit povesti cum ca e ceva la negru, cu siguranta la Lucky Studio nu asta e situatia. Job de operator calculator, 8 ore pe zi, conform contractului individual de munca.
10.   Poti renunta oricand doresti. Desi nu stiu cum ai putea renunta la bani facuti usor, 100% legal, care te scot din impas financiar imediat si iti schimba stilul de viata.
11.   Plata pentru orele de munca se face in fiecare zi. Politica firmei, fiecare model primeste dupa orele de munca banii castigati. Si sunt sume frumusele, chiar si o fata aflata la inceput poate sa faca vreo 400-500 lei chiar din prima zi.
12.   Machiaj, coafura, manichiura, infrumusetare, sesiuni foto profesionale pentru albumele modelelor.
Lista poate continua. Astea au fost doar cateva. Principalul avantaj sunt banii castigati rapid si usor, zilnic. Lucrand la Lucky Studio scapi de nesiguranta financiara, iti permiti tot ce iti doresti. Alegerea e in totalitate a ta, banii castigati poti sa ii pui deoparte si sa investesti in visele tale mai apoi.
Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Cauta si pe internet, in Iasi vei vedea o gramada de reclame, suna, mergi in vizita, vezi cu ochii tai. Atat zic: mie una Lucky Studio mi-a schimbat in totalitate viata si vreau sa schimb conceptia gresita pe care o au unii despre acest job.

9 comentarii:

  1. Bonus insemnand ce? Adica la cat se castiga ai putea bine mersi sa te lasi lipsita de el :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare super ca poti sa faci asa cand numai vrei sa renunti ca na poate vrei sa pleci din tara gen

    RăspundețiȘtergere
  3. Super daca te si invata limbi straine. De ex eu stiu cate outin da na ar mai trebui sa zic asa si daca e si gratis tot de la ei iti dai seama?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cumva se considera ca tot bonus e ca inveti limbi straine. EU una m-am apucata sa ca sa mai stiu si franceza ca de engleza nu ma plang.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar fete...creddeam si eu ca e vrajeala da nu. Numai pissy sunt :)) pe bune da e fain cand stii ca nu te feresti de unu sau altu

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi spuneti pe bune? Nu m-am interesat niciodata sa zic asa si sunt super suprinsa sa aud asta sincer. Da e bine daca sunt toate astea de care spuneti

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, pe bune. Chiar povesteam cu o colega si spuneam ca vai eram ca speriate de bomba ca poate nu e adevarat da chiar asa e si lucrezi cu conctract cu tot

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe bune pe bune. Halo pe aici! sa va spun eu ce am patit, ca i-am spus mamei. Poate ca a fost socata, nu a zis nimic da acuma eu o intretin deci ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) da ce conteaza ce si cum si cui spui deci lasa asa ca treaba e buna si banii sa vina pana la urma

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.