marți, 13 ianuarie 2015

Buna dimineata- zi buna?

Inceputul tau de zi ar putea sau nu sa fie cel asteptat. Ai o singura sansa sa incerci asa ca pentru o zi ce se continua cu voie buna si cu stare de bine pentru tot ceea ce iti propui ai face bine sa tii cont de un ritual al diminetii.

Stiai ca a bea apa de dimineata este ceea ce iti asigura o lupta impotriva obezitatii? Si nu numai caci studiile arata despre consumul de apa la prima ora a diminetii ca acesta aduce un contribut pentru a combate durerile de cap si chiar si constipatia. In plus, un pahar de apa la prima ora a diminetii iti reface cantitatea de lichide din organism si mai mult ca asta te ajuta sa elimini chiar de dimineata toxinele ce s-au adunat pe timp de noapte.

Dusul de dimineata este si el parte din categoria acelor obiceiuri care te trezesc de dimineata cu zambetul pe buze. Te revigoreaza si chiar daca esti cu o stare de lene si parca ti-e si frig efectiv ceea ce cunosti dupa inseamna marele tau plus sa te simti bine cand vine vorba de modul in care iti incepi ziua.

30 de minute pe care ti le dedici. Daca nu te simti bine si mai ales din interior nu ai cum sa ai pretentii pentru ca ziua ta sa fie una implinita. Asadar, specialistii spun ca am avea nevoie in medie de 30 de minute timp numai pentru noi. In acest decurs ar trebui sa faci ceea ce iti place, poftele, pentru o reincarcare de baterii. Unii se refera la cafea, altii la a asculta in tihna un anume program radio si asa mai departe.

Continua ziua cu planuri si miscare. In general sportul ajuta la o stare de bine asa ca este de preferat ca indiferent cat de putin totusi sa existe si interes pentru putina miscare. Si in tot acest rastimp ai putea deja sa te gandesti la ce urmeaza sa faci.

Tu cum iti incepi ziua?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.