miercuri, 1 iulie 2015

Costumele de baie Victoria’s Secret

Suntem in plin sezon de vacanta si ne uitam la costume de baie interesante pentru a straluci pe plaja. Victoria’s Secret ofera o varietate bogata de costume de baie la preturi rezonabile.

In ciuda declaratiilor din presa si a stirilor actuale de vreme, in care auzim ca temperaturile au scazut foarte mult, ne temem ca poate vine iarna deja. Nu vine!!! Suntem, de fapt, indiscutabil, in plin sezon de vara, iar acest lucru inseamna un singur lucru: sezonul costumelor de baie. Chiar daca iesi la plaja la piscina din oras, ori alegi sa mergi la mare undeva departe, inotul si plaja sunt, pentru un numar mare de oameni, esenta verii. Asadar, costumele de baie devin afacerea sezonului in aceste vremuri. Asa ca, daca ai de gand sa treci la un costum de baie sexy, ai nevoie de anumite lucruri pentru a-ti ridica moralul sau sa-ti calmeze inima, in caz ca nu esti multumita de aspectul fizicului tau.

Costumele de baie pe femei normale


In cadrul unei sedinte foto care a avut loc un Malibu, un numar de femei de la BuzzFeed au fost fotografiate, acestea incercand sa refaca imaginile din catalogul Victoria’s Secret, unde sunt prezentate costumele de baie ale acestui sezon. Femeile, cu corpuri diferite de cele ale modelelor tipice ale marii companii de lenjerie intima, si care sunt intalnite in viata de zi cu zi, au fost surprinse in fotografii purtand costumele de baie din imaginile prezentate in catalog, adaptandu-se fidel la ipostazele modelelor din imagini, in incercarea de a arata cum arata costumele de baie prezentate pe femei normale. 

Toate aceste femei au declarat ca s-au simtit bine in aceasta experienta, iar una din ele a sustinut ca „a avea o piele fina si un corp lipsit de grasimi nu te face sa fii frumoasa, ci faptul ca ai incredere in tine te face sa fii o femeie frumoasa, cu toate defectele pe care le ai.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.