vineri, 13 noiembrie 2015

Ce mai este nou in lume

Chiar daca in Romania a fost si este vorba despre proteste, tragedia de la Colectiv, pierderile de vieti omenesti care zguduie tara sau despre lansarile de cinematografe in orase in care nu exista asa ceva, trebuie sa aflam in permanenta si ce se mai intampla in restul lumii. Asadar, un loc foarte bun din care sa afli despre tehnologie si inovatie, de exemplu, este blogul T-smart.eu. Dupa cum sugereaza si numele, acest site este legat mai mult de nisa tehno si ofera informatii pretioase despre ce se intampla in aceasta lume in mod curent.

Pe langa faptul ca se merita sa fim niste oameni cunoscatori ai ceea ce se intampla in domeniul gadgeturilor si dispozitivelor inteligente, de asemenea trebuie sa acordam o atentie mare si asupra ceea ce are loc la nivel mondial, pentru ca tine de viata noastra, pana la urma. Asadar, am putea lua la cunostinta urmatoarele stiri la nivel global.
  • Aung San Suu Ky a castigat alegerile istorice ale Myanmar, sfarsind decenii de conducere militara. Oamenii spera ca aceasta victorie va da la iveala o noua epoca cu reforme democratice si economice. 
  • Statele Unite ale Americii sunt increzatoare in faptul ca atacurile sale aeriene au dus la uciderea lui "Jihadi John", persoana responsabila pentru decapitarea catorva ostatici, si unul dintre cei mai inversunati militanti ai gruparii ISIS. 
  • ISIS si-a asumat raspunderea pentru o explozie cu bomba produsa in sudul Beirutului care a ucis 41 de persoane. 
  • Liderii Uniunii Europene incearca sa securizeze o intelegere de 2,4 miliarde de dolari cu Turcia, pentru a ajuta la oprirea valului de refugiati din Europa. 
  • Un atac cu bomba in Thailanda  a dus la pierderea de 4 vieti omenesti in regiunea Khok Pho din Pattani. Revolutionarii din zona predominant musulmana se lupta pentru o autonomie mai mare, cu toate ca nimeni nu si-a asumat vina in cazul incidentului. 
  • Egipt si Rusia au indepartat Statele Unite de la investigatii asupra avionului rus prabusit. Avionul s-a prabusit pe data de 31 octombrie, omorand pe toti cei 234 de persoane de la bordul sau.
  • Rusia a confirmat faptul ca proiectul unei arme nucleare secrete care a scapat publicului la TV mai devreme in aceasta saptamana, a fost doar un accident.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.