marți, 20 octombrie 2015

Gustari bune pentru o inima sanatoasa

Gustarile dintre mese nu trebuie sa fie plictisitoare pentru a fi sanatoase. Unele dintre cele mai delicioase si mai aspectuoase bucate sunt gata de a se transforma in gustarea ta dintre mese sau de la pranz. Chiar daca nu esti bucatar sef, asta nu inseamna ca nu stii sa gatesti pe gustul tau si al celor dragi. Pentru ca este esential ca ceea ce mancam in plus fata de mesele principale sa fie sanatos si curat, bio si sa nu aiba multe calorii, este mai bine sa avem in vedere cateva lucruri.

Urmatoarele retete delicioase si nutritive iti vor imbuntati digestia, te vor ajuta sa economisesti bani si timp si iti vor oferi acel plus de incredere de care ai nevoie in permanenta pentru intreaga zi.

Smoothie cu proteine din expresso de ciocolata

Aceasta bautura delicioasa este plina de ingrediente sanatoase, inclusiv banana si lapte de cocos. In loc de a merge ca de obicei la Starbucks - ca de, suntem americani acum - pentru a ne savura bautura de dupa masa, incearca un smoothie de mocha aromat, in schimb. Toarna toate acestea in paharul tau cel mai inalt, pune un pai si vei avea parte de gustarea de care sa te bucuri toata ziua.

Sandvisuri din mar, unt de migdale si granola

Ca tot veni vorba despre simplu si delicios. O alta gustare minunata penttu toata lumea, in afara de cei care au alergie la migadele, este acest gen de sandvis minunat creat si aromatizat. Aceasta reteta include trei ingrediente si nu necesita gatit sau prajit. Merele iti asigur o cantitate mare de fibre, in timp ce untul de migdale iti ofera proteine si grasimi sanatoase. Granola este plin de cereale integrale care sa te mentina satul pana la urmatoarea masa. Ce altceva iti mai poti dori? daca vrei ca merele sa nu se faca maro, ai putea sa le freci cu niste suc de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.