marți, 8 decembrie 2015

Secret Santa – prietenul secret de la birou




Perioada Craciunului este plina de emotie si de magie. Oriunde ai fi si oricat de rau ti-ar fi, tot te gandesti de fiecare data cu incredere si speranta la acele trei zile pline de stralucire, de iubire si de farmec. Mai ales daca afara ninge sau a nins deja, te poti inveseli si mai tare cu gandul la sarbatorile estivale si stii ca vremea de afara va fi potrivita pentru caldura din suflete si din locuinte.


Este perioada vinului fiert, a statului in casa, sub plapuma si de cuibarit cu o cana de ceai aromat de menta sau cu un platou de portocale in brate. Nu numai acasa asteptam cu mare drag si interes tot ceea ce presupun sarbatorile de iarna, ci de asemenea si la munca este la fel de minunat sa iti petreci timpul cu colegii, cu un bradut verde si aranjat pe birou sau cu radioul lui Mos Craciun pe fundal. 

Daca tot a venit vorba despre munca de la birou si despre lucrul la diverse proiecte care necesita a fi rezolvate cat de curand pentru diferiti clienti sau pentru companie, am putea sa vorbim si despre Secret Santa, ajutorul lui Mos Craciun cel adevarat, care vine cu daruri surpriza pentru toata lumea. Asadar, pentru asta se ia o hotarare de comun accord ca in perioada dinainte de sarbatorile de iarna si de concedii, sa se faca o extragere de nume (toate persoanele prezente in companie si care sunt angajate fiind pe lista), si acele nume extrase sa reprezinte persoana careia i
se va face cate un cadou frumos si cu spirit de Craciun.

Astfel ca, fiecare dintre cei din echipa unei firme sau de pe anumite departamente, va avea sansa sa faca o surpriza si sa ii fie facuta o surpriza frumoasa si speciala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.