joi, 22 iulie 2021

Joacă-te vara aceasta cu stylingul părului tău! Stailer te duce direct pe scaunul stilistului



Cum poți să faci o schimbare mai vizibilă, dacă nu cu ajutorul unei tunsori sau unui styling al părului cum n-ai mai avut până acum? Profită de vară și de toate evenimentele la care trebuie să participi pentru a uimi de fiecare dată cu o nouă coafură. Și acum este foarte simplu să ai un loc rezervat pe scaunul stilistului cu ajutorul lui Stailer, pentru că poți face programările la salon online, pentru orice salon din orașul tău.

Momentan sunt doar câteva orașe din țară înscrise pe platformă și anume București, Iași, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, dar în curând se va extinde. Vara de obicei este plină de evenimente importante și în special nunți la care participi, pentru că nu există un anotimp mai potrivit, în care să fie soare și vreme bună. De ce să ai mereu aceeași coafură sau un make-up care se strică la un moment dat, pentru că ți le-ai făcut singură? Alege să te lași pe mâna unor profesioniști în domeniu și arată impecabil pe tot parcursul serii.

Programează-te și tu!

Ar fi păcat să pierzi această ocazie, de a stiliza părul așa cum îți dorești. Alege Stailer și mergi pe scaunul stilistului exact în ziua în care ai nevoie. Acum poți vedea lista cu locurile libere, dar în special poți avea în fața ochilor doar lista cu disponibilități în funcție de selecțiile tale. De pe prima pagină alegi orașul, genul, ora, data și altele, astfel încât să vezi doar ceea ce te interesează mai apoi.

Nu ai nevoie de nici o aplicație descărcată și nu există nici un cost ascuns pe care să îl plătești. În câteva minute rezolvi și acest task de pe listă, de programare la salon. Ai certitudinea că vei merge acolo unde consideri că este potrivit pentru tine, deoarece alegi în funcție de stilist, salon, prețuri, poze și chiar timp de lucru.

Poți să anulezi gratuit în caz că intervine ceva și nu mai poți ajunge, tot online. Vezi mai multe detalii aici cu privire la acest aspect.

Styling care să te avantajeze 

Cu Stailer poți avea parte de servicii oferite numai de profesioniști în domeniu, care pun pasiune în ceea ce fac și urmează regulat cursuri de specialitate. În acest fel poți să îți stilizezi părul așa cum îți stă mai bine. Un alt avantaj este faptul că buclele spre exemplu nu se vor lăsa la câteva ore, ci vei arăta toată seara perfect.

Nimic din ce poți face tu singură acasă nu se compară cu profesionalismul și tehnicile utilizate de un stilist. Poți alege să îți creponezi părul și astfel vei avea mai mult volum, dacă părul tău este subțire. Dacă nu alege un coc fancy, cu șuvițe împletite sau orice altceva crezi că ți se potrivește. Stiliștii de pe Stailer se vor asigura că la plecarea din salon vei arăta așa cum îți dorești. 

În câteva minute te programezi și mai apoi trebuie doar să te bucuri de răsfățul de la salon. Chiar și pentru make-up, cosmetică sau manichiură poți apela la Stailer, deoarece are disponibile toate serviciile pe care le poți găsi la un salon din această nișă de hair and beauty. Descoperă și tu platforma și bucură-te de ceea ce îți oferă.

Contact:

support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.