miercuri, 23 martie 2022

Platforma Stailer este acum disponibilă și ca aplicație



Cei care vor să facă acum o programare la saloanele de înfrumusețare beneficiază de o platformă online, cât și de o aplicație extrem de utilă. Stailer a fost lansată recent ca și platformă, însă pentru a facilita procesul de a te programa la salon este disponibilă și aplicația. Descoperă cum poți face o programare la saloanele de înfrumusețare, online, fără să folosești rețelele de socializare!

Foarte multe saloane acceptă programările prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde dispun și de pagina lor. Chiar și așa, nu sunt mereu afișate informații cu privire la durata serviciului sau chiar la prețul acestuia. Așadar, prin intermediul aplicației sau platformei stailer.ro ai la dispoziție și programările, dar și detaliile suplimentare de care ai nevoie. 

Platforma Stailer este acum disponibilă sub formă de aplicație!

Dacă vrei să obții o programare la un salon renumit din zona ta ori la un hairstylist vezi platforma sau aplicatia Stailer. Acolo vei descoperii toate saloanele de înfrumusețare și întreținere corporală din orașul sau zona mai apropiată de tine. 

Pentru a te programa ai nevoie de câteva informații pe care trebuie să le introduci. Mai întâi selectează locația și genul tău (dacă nu te-ai gândit la un serviciu). Dacă ai în minte deja serviciul la care vrei să apelezi îl poți selecta de pe prima pagină a platformei sau a aplicației. Mai apoi, este necesar să cauți salonul la care vrei să te programezi. În timp ce îl cauți, ai posibilitatea de a vedea detalii despre prețurile salonului sau a saloanelor, cât și alte informații. Este vorba despre programul general al salonului, recenzii, adresa acestuia, fotografii din interior și fotografii cu lucrări.

În funcție de acestea, poți selecta locația pentru ședințele de înfrumusețare. Fie că utilizezi site-ul sau aplicația, în ambele cazuri vei parcurge aceiași pași. Fiecare dintre ele are câte o funcție diferită de care poți beneficia. În cazul site-ului este vorba despre catalogul cu inspirație, iar în cazul aplicației de harta interactivă și de reprogramări. Despre cele două ai mai multe detalii aici

Obține instant o programare pentru tine și o altă persoană! 

Prin platformă, dar și prin aplicație poți face programări atât pentru tine, cât și pentru o altă persoană care nu dispune de acestea. Efectuarea programării se face prin intermediul celor două, prin specificarea numărului de telefon al persoanei respective. Aceasta va fi informată printr-un mesaj text despre ora, data și salonul la care a fost informată. Spre deosebire de ea, tu vei avea aceste detalii în contul tău, alături de posibilitatea de a te reprograma sau de o anula tot din contul tău. 

Pe site ai la dispoziție o secțiune cu întrebări frecvente unde se regăsește și acest subiect, dar și multe altele. Vei putea învăța rapid cum se face o programare, cum se anulează una, ce se întâmplă dacă o anulezi tu sau hairstylistul și alte informații importante. Alături de secțiunea de întrebări frecvente este și cea a live chat-ului unde poți întreba alte nelămuriri.

Contact: support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.