luni, 25 noiembrie 2013

Cat de diferiti suntem

Stim ca barbatii si femeile nu se gasesc pe aceeasi lungime de unda. Suntem diferiti si asta nu numai din punct de vedere al sexului. Se dovedeste asta in aproape orice actiune si cu un ultim studiu in ceea ce priveste regretele din viata intima se confirma din ce in ce mai mult aceasta teorie.

Cercetatorii de la Universitatea Texas in colaborare cu Universitatea California din Los Angeles au realizat un studiu pentru a demonstra ca regretul fata de orice aspect ce tine de viata intima are la baze concept diferite pentru barbate fata de femei. In cazul barbatilor singurul regret ar fi sansa pierduta de a se reproduce; de fapt este actul in sine de care se leaga ideea ca nu s-a mai ajuns la reproducere.

Acestia regreta fie ca au fost timizi si nu ai abordat o femeie asa cum ar fi trebuit, fie ca au ajuns la o varsta la care si-au dat seama ca nu au mers pe principiul aventurii. Nu in cele din urma regretul barbatilor cu privire la viata intima se leaga si de aventura vietii de burlac. Caci trecem cu totii prin etape ale vietii si cand nostalgia te prinde te gandesti ca poate ar fi trebuit sa tii cont de posibilitatea de a experimenta mai mult. Cand se putea!


La polul opus se afla doamnele care ar putea regreta ca nu au ales partenerul potrivit pentru prima lor experienta. Sau ca au inselat, in cele din urma posibil pentru ca s-au grabit la actul sexual inca de la inceputul unei relatii. O medie la nivelul lor arata ca acestea ar putea sa nominalizeze alegerea unui partener neatractiv sau sexul ocazional. Femeile se ataseaza mai mult decat barbatii prin simtul lor matern fata de barbate si in cele mai multe dintre cazuri exista un regret de a trai o aventura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.