joi, 28 noiembrie 2013

Nunta moderna si in natura, nunta la cort

Nunta este acel moment deosebit si unic cand nimic nu mai conteaza ci doar dragostea. O sarbatoare care sa vizeze cat de importanta este uniunea in cuplu cand se primeste binecuvantarea, cand cei din jur sunt partasi la formarea unei noi familii. Si pentru ca este o data in viata si pentru ca este un vis implinit se intelege de ce pretentiile sunt atat de mari pentru orice parte din organizare. Si daca acesta este principiul dupa care se merge atunci inca de la bun inceput se va pune accent pe un stil aparte. Nunta la cort este un exemplu in acest sens; o nunta care sa combine necesarul, confortul cu natura, cu o priveliste ce iti taie rasuflarea. Adauga si cadrul romantic al apusului si ai un decor splendid. 

Nunta la cort implica desigur nu sa cauti o locatie de inchiriat ci sa cauti acea firma care sa iti puna la dispozitie o relocare, cortul care sa devina locul nuntii tale. Ofertele si optiunile sunt diverse si tin de stilul pe care il vei aborda pentru intreg evenimentul. Fiecare tip de cort in parte are farmecul. Dar ceea ce tis e potriveste ar putea fi:
  • Cortul de tip stretch. Cu o deschidere ampla spre privelistea din jur este ideal pentru perioada calda de vara. Practic este acel tip de cort ce nu inconjoara totul ci permite o viziunea cat mai ampla fata de ce este in jur. Ar putea fi vorba chiar si de o extensie, o zona de terasa acoperita. Sau o nunta simpla, rustica, vintage. Pe malul marii sau oriunde ai decide sa ai nunta la cort o astfel de alegere completeaza stilul cu o finete deosebita. 
  • Cortul de tip Marquee-uri. Sunt atat de versatile caci nici nu ar mai conta cum va fi vremea pentru a alege un astfel de cort pentru nunta. Au o forma deosebita, cu o influenta stelara si geometrica si dispun de solutii pentru orice caz- in varianta simpla si clasica iti permit o locatie ca la carte ori daca vremea nu va fi prielnica zonele expuse pot fi inchise cu pereti. 
  • Cortul de tip dom. Spectaculoase fara doar si poate acestea reinventeaza stilul cu un aer modern. Rotunde si incapatoare, aceastea sunt total acoperite si permit folosirea indiferent de locatie si vreme. 
O nunta la cort implica automat mai multa imaginatie de vreme ce trebuie sa setezi o locatie de la zero. Dar cu un plus de stil pretentios cand cortul este de o forma aparte primul pas pentru o nunta spectaculoasa este deja facut. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.