luni, 2 decembrie 2013

De la clasic la modern- saniute de generatie noua

Cand eram mici saniusul era o activitate a sezonului rece de care nu le lipseam. Putea fi si cea mai simpla varianta de saniuta si bucuria de copil nu o ingradea nimic. Insa in varianta noua, moderna, saniutele sunt cu mult imbunatatite. Colorate, mai sigure si cu tot confortul pentru cei mici. O tendinta care face ca saniusul sa depinda oarecum de un adult. Nu mai exista aceeasi incredere de a lasa totul in seama copiilor, de a spera ca in graba si agitatia momentului nu se vor lovi. De ce am ajuns in acest punct? Poate ca parintii sunt mai protectori insa asta nu este un lucru rau. Tehnologia face ca inca de la varste fragede sa fie o atractie deosebita pentru diverse alte lucruri decat activitatile in aer liber. Tablete, telefoane si tot felul de jucarii digitale. E mai simplu astfel si desi copilul are ce invata si din asta, desi generatiile noi de copii sunt din ce in ce mai inteligenti parca se pierde usor usor farmecul copilariei.

Pentru acei parinti care inca pun pret pe frigul iernii ca si o aventura pentru copil saniuta nu mai este una simpla pentru a spori si confortul si a accentua nevoia si grija fata de sanatate. O saniuta cu invelitoare, cu o blanita care sa mentina caldura copilului in special pentru sezut. Si chiar si acesta este unul confortabil. Cu acoperis, cu un maner care sa faca folosirea saniutei mai usoara ce ar putea sa isi mai doreasca atat un copil cat si un parinte?

Parca personalizate saniutele moderne sunt departe de simplism. Roz si dragalase, culori de tot felul, din lemn sau usoare din plastic preferintele vin direct proportionale cu bugetul. Dar cu siguranta si cea mai simpla varianta este o incantare fara margini pentru copil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.