vineri, 6 decembrie 2013

Visul de iarna si distractia la sanius

Orice copil viseaza la momentul saniusului. Fie ca este vorba de imaginea fara egal a iernii, fie ca este vorba de adunarea copiilor cu totii sunt incantanti la maxim. Si desigur partea principala este saniuta, un cadou ce nu ar trebui sa lipseasca din lista de dorinte. Ori daca un copil viseaza doar la distractie un parinte are grija sigurantei si confortul ca si referinte. Dar cele mai noi modele de saniute au in vedere aspecte moderne si combina perfect astfel de concepte.

In functie de copil, grupa de varsta, vine si tipul sa de saniuta ales. Asta pentru ca in cazul celor mici stabilitatea lipseste astfel ca trebuie sa se compenseze in acest sens. Sa nu uitam ca frigul este inamicul, cel care trimite obrajii imbujorati acasa. Saniusul trebuie sa fie placut astfel ca o invelitoare speciala ar putea sa compenseze in acest sens. Oricat de placut ar fi totul la un moment dat se resimte frigul mai mult ca oricand si mai ales cand este o actiune statica frigul va fi mai mult prezent.

Modelele noi de saniute dispus de tot felul de stiluri. De la centura de siguranta si pana la un sezut confortabil copilul practic este gata de joaca fara griji suplimentare. Pentru ca daca atat nu conteaza atunci un sezut cu material anti-alunecare va oferi siguranta maxima alaturi de celelalte elemente. Indiferent de ce va purta- desi cel mai adesea este vorba de fas de unde si texutra si riscul de alunecare- cel mic este in siguranta.

Dar sa ne gandim si practic la ce inseamna ora de sanius. Pentru a pastra o linie practica a intregii activitati o saniuta pliabila spre exemplu poate fi cea mai buna alegere. Daca unele sunt numai bune de alungit altele impun acel stil clasic. Joase sau usor mai inalte pe sine metalice, prevazute cu invelitoare din lana sau cu spatar, maner, pentru o mai usoara tragere/impingere saniutele de generatie noua daca pot fi categorizate astfel sunt cu un plus in ceea ce priveste stilul rudimentar de joaca. Timpul isi spune cuvantul, evolutia, astfel ca tot ce mai ramane este sa alegi ce tip de saniuta este mai bine pentru copil. De la cei mai mult activi la prichindei care au nevoie de sprijin fiecare cu necesitatile sale inseamna o noua poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.