vineri, 17 ianuarie 2014

Placerea privitului la televizor dusa la extrem si record

Specialistii spun ca privitul la televizor nu este tocmai o activitate indicata. Un timp pasiv care ne face organismul lenes si in timp poate deveni mai mult decat o obisnuinta. Insa pentru cei impatimiti asa ceva nu exista. Daca cei din California avea un record pana acum in acest sens se demonstreaza ca privitul la televizor este o forma de arta. Pentru ca inexplicabil 86 de ore de privit la televizor reprezinta recordul in lume. Sau reprezenta caci cu o ora in plus americanii au reusit sa se impuna.

3 americani au doborat recordul de privit la televizor cu 87 de ore in total. Daca cei din California au realizat in 2012 un maraton cu serialele din "The Simpsons" americanii au avut la dispozitie un spatiu special amenajat de o companie de profil in cadrul targului CES, editia 2014.

Regulile sunt stricte si nu prea caci americanii au avut voie sa manance si sa vorbeasca in timpul acestei "misiuni" si singurele pauze pe care le-au facut au insemnat un minim de 5 minute pentru toaleta si in total 80 de minute de somn. Nu aveau voie sa citeasca sau sa vorbeasca la televizor, alte actiuni decat privitul in sine desi au avut posibilitatea de a alege la ce anume sa se uite, tipul de program favorit.

Premiile au fost pe masura si recordul reprezinta si o satisfactie desigur. Clar, americanii au placerile lor si printre altele privitul la televizor parca ei l-au inventat. Pe cat de ciudat si poate controversat suna asta pentru ca practic americanii nu au facut nimic decat sa priveasca programele tv este destul de greu sa te pastrezi concentrat pe o astfel de activitate. Poate ca dupa o astfel de experienta cei 3 care au reusit un astfel de record nu isi vor mai dori sa vada un tv pentru ceva vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.