joi, 23 ianuarie 2014

Unde plecam in vacanta

Omul gospodar isi face iarna caruta si vara sanie. Asa spune un proverb romanesc. Si pentru ca am descoperit ca este mai avantajos sa iti faci planuri de viitor concediile de tip early booking sunt la mare cautare. In plina iarna romanii isi cauta vacante pentru vara ce va urma. Asa cum vei gasi pe GeniusTravel.ro ofertele sunt diverse.

Chiar daca inca din perioada rece iti este gandul la soare, mare si vacanta marele avantaj de a planui totul inca de acum este legat de optiunile pe care le ai si la preturile fara egal. Pentru ca hotelierii isi prezinta optiunile de cazare pentru a se asigura ca isi vand sejururi; Sunt poate mai rare sansele sa gasesti in plin sezon un pachet turistic pe care sa ti-l permiti si mai cu seama cand posibilitati sunt se plateste mult mai mult.

Perioada reducerilor a inceput si include si ceea ce tine de turism. Cu putina atentie si timp acordat acestui plan iti poti contura planul de vacanta asa cum ai visat. Convenabil, dar asta inseamna sa te limitezi cand vine vorba de locatii? De fapt nimic nu este exclus din oferta turistica. Poti opta pentru un sejur in Romania, in strainatate, la mare sau la munte, in locatii de lux sau pur si simplu modeste, rustice orice te incanta.

Unii fug de aglomeratie. Si pentru ca isi doresc sa aiba optiuni si alternative se gandesc la acelasi concept de early booking ce le permite sa faca o alegere pe indelete tinand cont de ceea ce le place si fara compromisuri doar pentru a mai gasi locuri libere de cazare intr-o locatie anumite. Vei descoperi o varietate de hoteluri, detalieri si oferte in cele mai mici detalii, destinatii si sfaturi, tot ce inseamna un sejur complex. Si daca dorinta este de a vedea si destinatiile peste hotare este de la sine inteles sa alegi o rezervare cat mai repede, sa cauti oferte insa nu numai in functie de pret ci si de ceea ce reprezinta o locatie. Pachetele turistice nu trebuie sa se vanda numai conform unuei imagii sau a unei idei general valabile astfel ca fara sa te avanti degeaba pentru o vacanta in ultimul moment informarea este baza, iar Genius Travel.ro iti prezinta toate acestea.



2 comentarii:

  1. frumos! in N Moldovei vrem sa ajungem si noi, Bucovina poate anul viitor

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ar fi, dar anul acesta am alte lucruri mai important, poate la anu"

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.