marți, 25 februarie 2014

Cand intalnesti nevoia iti dai seama ce iti lipseste

Pana cand nu cunosti un domeniu este foarte usor sa iti dai cu presupusul; cand nu stii nimic despre un subiect poti doar sa crezi ce ti se spune. Abia cand te intalnesti cu un caz anume iti dai seama de profunzimea lucrurilor si de necesitati. De ce ti-ai cumpara un hidrofor cand nu ai ce face cu el? De ce sa investesti in ceva ce nu ai nevoie in fiecare zi? Si totusi segmentul de hidrofoare nu este strain de cei care se gandesc ca vor putea avea nevoie de asa ceva.

Un hidrofor poate fi cel care iti absoarbe apa cand inundatiile vor lovi. Apa din casa, curte, gradina poate fi evacuata cu ajutorul unui hidrofor ca o solutie pe care sa te bazezi dincolo de alte optiuni. In egala masura un hidrofor este cel care aspira apa din fantani si puturi pentru a oferi un sistem de apa menajera. Pentru zonele de case sau in mediul rural acolo unde apa curenta nu exista dupa bunul plac solutia este una simpla, cea de instalare a unui hidrofor care sa aduca practic si simplu apa curenta la simpla manevrare de robinet.

In functie de nevoie vine si alegerea tipului de hidrofor. Nu, nu poti alege orice caci spre exemplu adancimea fantanii va impuse anumite caracteristici ale hidroforului. Poate fi vorba de o adancime maxima de absortie de pana la 24 de metri sau chiar mai mult, poate fi vorba de o temperatura maxima a apei pe care sa  o aspire, de pana la 35 de grade Celsius spre exemplu. Cu alte cuvinte se necesita o adaptare de caz, de a alege acel tip de hidrofor care sa se potriveasca nevoilor.

Cum spuneam, pana cand nu vei ajunge in punctul in care te "loveste" nevoia nu vei sti sa apreciezi ce inseamna tipologia de hidrofoare. Cu toate acestea nu este de ignorat mai ales ca stiind mai multe vei alege acel hidrofor economy, cel cu un raport perfect intre calitate si pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.