joi, 10 aprilie 2014

Exact pe dos

Cand te asteptai ca totul sa aiba o intorsatura buna a lucrurilor se intampla exact pe dos. Cand credeai ca vei fi mai fericit cand vei primi marirea de salariu la care visai se intampla ca asta sa fie tocmai motivul pentru care este din ce in ce mai nefericit. Vei spune ca este imposibil insa realitatea te contrazice.

In topul lucrurilor care se intampla exact pe dos este exact pozitia avansata la care visai. Asta pentru ca de indata ce devii un mic sef iti cresc si atributiile insa ai si mai multe responsabilitati. Ajungi sa nu mai ai timp nici de tine ci sa iti asumi tot ceea ce implica o astfel de misiune. Poate ca nu vei crede ca este un motiv bine intemeiat sa renunti la job insa in 10% dintre cazuri s-a dovedit ca au existat probleme de sanatate tocmai din aceasta cauza.

Intoleranta la mancare este de asemenea cea care te face nefericit. Si nu este numai vorba de a constientiza ca ai o problema si trebuie sa ai grija de ceea ce consumi, sa te feresti de unele alimente si sa iti limitezi poftele. In joc este starea de sanatate si este dificil sa traiesti mereu intre anumite limite.

Stiai ca cei care pierd noptile si nu se odihnesc au de 3 ori mai multe sanse de a fi nefericiti? Odihan pe timpul noptii  nu se compara cu cea din timpul zilei cand dormi sa recuperezi. Suntem setati sa dormim, somnul este vital si este de la sine inteles ca lipsa de somn si la ore nepotrivite va face ca in cele din urma starea ta sa nu fie tocmai cea mai buna.

Exact pe dos se intampla si un urma unui tratamnet medicamentos care la un moment dat va afecta starea ta de spirit. Anticonceptionalele au multe efecte de acest gen. Pe principiul unde dai si unde crapa incerci sa faci bine intr-un fel insa pierzi in alte sensuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.