marți, 8 aprilie 2014

Transparenta, de la figurat la concret

Spunem adesea ca lucram cu transparenta, ca suntem transparenti tocmai din ideea ca nu avem nimic de ascuns si pentru ca ne place sa facem lucrurile cu cartile pe fata. Cum ar fi insa de la simpla figura de stil sa aratam asta concret? Mai mult decat ai putea crede in formula sa numita Intimacy rochia transparenta poate fi moda de viitor.

Studio Roosegaarde, companie olandeza de succes, aduce pe piata rochia Intimacy. Realizata din piele artificiala, incluzand senzori de ultima generatie o astfel de rochie practic tradeaza la suprafata ceea ce tu simti in interiorul tau. Mai exact, in functie de ritmul cardiac si al respiratiei, in functie de ce senzatii si trairi te incearca rochia se va transforma. Devine transparenta si ca un plastic. Practic parca nu mai porti nimic, ca si cand te dezgolesti in splendoarea ta. 

In ciuda a ceea ce ai putea crede Intimacy este disponibila pe piata pentru publicul larg. Vine in varianta alba si neagra insa ce mai conteaza cand oricum va deveni transparenta? Sa nu uitam ca nu numai cand esti intr-o stare euforica se va simti aceasta transformare ci si cand vine vorba de sentimente negative. Ori fie fericita, fie necajita rochia iti arata ca esti mai transparenta decat credeai, de la interior la exterior. 

Si pentru ca fara pereche nu se poate deja in faza de proiect este si perechea de pantaloni pentru barbati, realizata desigur dupa acelasi concept. Acum, ce-i frumos tuturor place, doar ca nu toata lumea arata atat de bine pentru ca imaginea de transparenta sa fie de dorit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.