luni, 28 aprilie 2014

Norocul ti-l faci cu mana ta

Exista o vorba populara care spune ca "norocul ti-l faci cu mana ta" sau cum sanse sunt insa nu iti va da nimeni pur si simplu de-a gata. Pur si simplu cu orice alegere pe care o faci iti semnezi o sentinta pe viitor, faci un compromis sau nu, dupa caz. Dupa tiparul romanului se poate si asa ajungi sa regreti si sa iti dai seama ca daca ti-ar fi dat cineva mintea cea de pe urma ai fi avut parte de o cu totul alta poveste.

Soferii ar trebui sa fie cu mult mai responsabili poate. Asta pentru ca din momentul in care se urca la volan au responsabilitatea propriei vieti si intr-o oarecare masura si a celorlalti. Mai mult decat tine de o sarcina in plus cand a iesi in circulatie inseamna sa fii asigurat si la propriu si la figurat. Spre exemplu am gasit pe rcaautoieftin.ro o modalitate foarte simpla de a achizitiona o polita RCA. Acea asigurare de care orice sofer are nevoie, fara de care este amendat fara doar si poate sta la un click distanta.

Avand modalitati facile de a rezolva o astfel de problema este greu de crezut ca cineva ar putea sa scape din vedere aceasta sarcina. Nu sunt scuze pentru astfel de cazuri, poate doar situatia financiara insa chiar si asa nu te risti sa iesi in trafic. Ce se intampla daca chiar vei avea un accident, fie el si minor si nu ai asigurarea obligatorie? Nu cred ca este necesar un exemplu concret sa iti dai seama cat de importanta este o astfel de achizitie.

Cum spuneam, norocul ti-l mai faci si cu mana ta. Pentru ca regreti ulterior ce nu ai facut sau ca ai dat mai multi bani cand altii au gasit online preturi competitive, pentru ca RCA-ul este unul absolut necesar ai toate motivele sa alegi varianta online ar trebui sa alegi sa te simti norocos ca detii un RCA si unul ieftin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.