joi, 24 aprilie 2014

Zodii materialiste-credem asa ceva?

Totul se intampla cu un scop spune o vorba. Pentru ca daca e sa gandim fatalist avem un destin de urmat, scris intr-o lege a firii. Cat sa credem insa din ceea ce zodiile spun asta tine de un refugiu. In plan psihologic ne place sa gasim un vinovat si sa nu ne asumam anumite aspecte. E mai usor sa spui ca e in natura umana sa gresim decat sa admiti ca asta e, ti s-a intamplat si tie.

Zodiile sunt diferite si ce-i drept tine si de alti factori sa incluzi in aceeasi categorie mai multe persoane. De la educatie la mediul social in care traieste fiecare isi formeaza o opinie. Dar totusi, intamplator sau nu, sunt similitudini care demonstreaza ca apartenenta la o zodie se dovedeste in plan real. Cele mai materialiste zodii sunt cele la care poate te astepti mai putin:


  • Capricornul nu numai ca este avar insa ii plac banii cat sa mai aiba si de la altii. Desi intelege cum se muncesc banii este o zodie materialista. 
  • Racul este o zodie organizata ce isi planifica fiecare pas si implicit fiecare banut. Banii iti tin departe chiar de ochii proprii. 
  • Gemenii sunt materialisti mai ales pentru ca le place sa aiba de toate si de la altii. Pe principiul sa moara capra vecinului isi doresc mereu ce vad la altii si implicit banii. Invidia fata de ce au cei din jur se transforma intr-o dorinta acuta de a avea la fel de mult sau poate chiar peste. 
  • Taurii sunt mai degraba tematori de saracie. Sa nu ramana fara, fiind parca stresati de faptul ca ar ramane fara devin avari si dornici de avere. Unde-s bani hop si ei. 
Dar in egala masura la fiecare zodie poate fi aceeasi poveste. Daca fara bani nu faci nimic doar naiv sa fii si sa nu iti doresti multi bani. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.