joi, 17 aprilie 2014

Online-ul redefineste intalnirile

In viata nu exista retete de succes sau prospecte cu indicatii si contraindicatii. Poate ca ar fi mai simplu sa avem pastile de fericire si de implinire insa din pacate acestea sunt fie lectii pe care trebuie sa le invatam fie clipe ce le asteptam si spre care gonim mereu. Obisnuieste-te cu asta!

Nu iti va spune nimeni ce si cum sa faci insa cand vine vorba de dating online mai bine eviti ceea  ce pare fara credibilitate inca de la bun inceput. Emotiile de a cunoaste pe cineva, senzatiile pe care le traiesti atunci sunt farmecul unui inceput de relatie. Nu nega asta si nu iti refuza asta. Preferam insa sa trecem de partea modernului si sa redefinim totul astfel ca dating-ul online pare sa ne priasca.

De preferat sa eviti astfel de intalniri daca se pot numi astfel si mai ales sa eviti discutii cu cei monosilabici. Conversatiile lor se rezuma numai la partea cu emoticoanele de parca cuvintele ii sunt greu de scris. Cel cu o sinceritate debordanta nu este mai prejos caci daca inca de la inceput devine chipurle atat de deschis la ce te poti astepta? Sa povesteasca prietenilor toate intimitatile...

Vei mai gasi si misteriosi, cei care nici nu spun prea multe insa nici nu arata prea multe. Chipurile iti da o pastila si dispare ca magicianul. Cata incredere poti avea in el este de la sine inteles. Dar nu este de neglijat nici extrema cealalta, a celui care crede ca mediul online ii aduce deja potentialul de sotie.Nici bine nu va cunoasteti ca incepe cu un chestionar tampesc doar doar isi da seama cat la suta poti fi "gospodina" lui.

Daca modernul reinventeaza totul cert este ca online, internetul aduce mai multe provocari; asta nu inseamna totusi ca este ceva de incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.