luni, 12 mai 2014

De la bucatarie la cosmetica

Te vei gandi ce legatura exista intre gospodine si acele cochete care zi de zi isi fac treaba numai in oglinda. De fapt cine spune ca gospodinele nu trebuie sa aiba grija de ele sau acele femei cochete nu sunt si bune gospodine. Pana la urma una merge cu cealalta. 

Mici trucuri din bucatarie te pot ajuta sa arati si bine. Ori cum crezi ca bunicile noastre s-au mentinut? Afla asadar ca o banala lingura te poate ajuta sa iti curbezi genele. Este mai simplu decat credeai, cu ajutorul unei linguri incalzite, aplicand presiune pe gene. Si aceeasi ustensila dar la rece te poate ajuta sa reduci din imflamatia ochilor. 

O cutie de chibrituri poate fi spre exemplu inlocuitorul de pila. Acea parte cu care aprinzi un chibrit este suficient de utila pentru a rezolva problema unei unghii care s-a rupt. Pana la urma asta ar putea sa te incurce la gatit. 

Si cand ai nevoie de un servetel care sa iti curete tenul, care sa iti absoarba acel exces de sebum ce iti face tenul sa luceasca prea tare nu ezita sa folosesti un filtru de cafea. Pe cat de ciudat pare pe atat de util daca ii dai o sansa. Acesta este realizat dintr-un materila absorbant, exact ca o sugativa. 

Ce poti face cu o periuta de dinti. Pe langa partea clasica de curatare a dintilor periuta de dinti poate sa iti exfolieze si zona buzelor. Mai ales in sezonul rece cand pielea are de suferit, cand se crapa si acele inestetice parti apar sub ruj. Sau la fel de bine ai putea sa folosesti periuta pentru a aranja sprancenele. 

Daca astfel de metode te-au surprins asteapta sa descoperi ce poti face cu un post it. Lipit pe ochi acesta poate fi micul tau ghid pentru a trasa o linie de contur a ochiului de o perfectiune iesita din comun. Daca la inceput ti se pare greu in timp te vei obisnui. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.