joi, 8 mai 2014

Pantofii, definitia caracterului

Marii pantofari sau in stil modern designeri si producatori de pantofi din lume au in mainile lor definitia persoanelor. Pentru ca in functie de asta se poate categoriza o persoana si  tinand cont de caracteristicile fiecaruia alegerea va trada in aspect mai mult decat ar face-o cuvintele.

Se crede ca acele persoane care poarta pantofi cu taietura la baza gleznei sunt persoane mai agresive. Ciudat, credeam asta despre cele care poarta tocuri foarte inalte, gen stiletto pentru cunoscatoare. De fapt in acest caz spun unii ca este vorba de persoane cu un calm aparte. Oarecum real pentru ca a merge pe tocuri implica un echilibru aparte si ai nevoie si de calm si de rabdare pentru o "cursa" oricat de scurta.

Mai mult decat atat, cei care poarta de obicei pantofi cu talpa dreapta sau in orice caz fara toc, papuci comozi in detrimentul unora sofisticati sunt oameni simpatici, placuti. Sunt cei pe care parca nici nu ai putea sa te superi, cei care prin privirea lor au o simpatie ce te atrage.

Si daca vei vedea in jurul tau o persoana cu papuci colorati ce ies in evidenta nu sunt cei care cu orice pret isi doresc sa epateze ci mai degraba sunt oameni extrovertiti si veseli, plini de fericire. La opus poate cu cei care se straduiesc sa fie perfecti se pare ca exista o corelatie cu dorinta nebuna si obsesiva de acum de a fi pe placul celor din jur, perfecti in viziunea lumii.

Si tu te regasesti in categoria celor care..nu au categorie. Pentru restul exista doar o nevoie de pantofi si poate un stil ce denota relaxare fata de ceea ce ar putea insemna regulile de aur ale stilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.