marți, 6 mai 2014

Micul secret al frumusetii

Ce femeie nu si-ar dori sa fie rasfatata la un salon zi de zi...dar situatia financiara cam te opreste. Si cu toate acestea ca tot ne plangem de cosmetice pline de parabeni si de substante care ne imbatranesc, culmea cand scopul este pe dos, micul ajutor din bucatarie te poate ajuta mai mult decat crezi.

Ce poti sa faci cu bicarbonatul 


Da, cel din bucataria ta care il folosesti cel mai adesea la copt. Este cea mai simpla varianta de a curata dintii si daca nu sa ii albesti cel putin sa le redai acea culoare de dinainte. Fumatorii inteleg cel mai bine insa dintii se ingalbenesc si de la cafea sau vin, in timp. Pasta cu zeama de lamaie este destul de abraziva asa ca nu o folosi mai mult de doua ori pe saptamana.

Acelasi bicarbonat poate fi si solutia pentru cei care au nevoie sa isi regleze glandele sudoripare intr-o oarecare masura. Cand transpiratia devine acida mirosul este unul intepator si jenant astfel ca spalaturile cu bicarbonat ajuta.

Nu numai atat ci si cand vine vorba de exfolierea pielii te poti ajuta tot de el. Mai ales pentru ten, pentru cele care au probleme chiar si simplu sau combinat cu orice tip de produs de spalare a tenului bicarbonatul curata profund. Poate vei simti uscaciune a tenului insa asta se combate cu crema imediat dupa.

Lista de intrebuintari ale bicarbonatului nu se opreste aici. Manichiura perfecta pe care ti-o doresti incepe mai intai de toate cu sanatatea lor. Si dupa mult timp cand vei folosi oje inchise vei observa ca unghiile capata o nuanta galbuie. Acest efect este indepartat de bicarbonat combinat cu apa oxigenata.

Si se mai spune ca femeile nu sunt inventive..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.