joi, 3 iulie 2014

Arta feng shui

Sa iti gasesti echilibrul acasa, sa te simti bine si relaxat acasa este ceea ce toata lumea isi doreste mai ales dupa o zi de munca. Mediul in care alegi sa iti petreci timpul liber inseamna sansa ta de a gasi acele clipe de relaxare. Din arta feng shui ai cateva optiuni in acest sens:

  1. Muzica este o forma de terapie si orice ai face poti lasa muzica in surdina. Daca ai invitati ideal ar fi sa ii asezi pe toti intr-un cerc.
  2. Rozul conform conceptelor feng shui reprezinta bunatatea si dragostea astfel ca ai putea sa iti aprinzi lumanari roz de fiecare data cand ajungi acasa si te inconjori de oameni dragi, de-a casei. 
  3. Se crede ca ferestrele ce dau in partea de Est ar trebuie sa fie acea poarta care sa aduca energie pozitiva. 
  4. Multumirea face parte din ritual. Pentru ca de vreme ce esti multumit de ceea ce ai poti sa mergi mai departe, sa iti alegi cu incredere un drum pe care sa il parcurgi cu incredere, alegand sa iti atingi si alte scopuri marete. 
  5. Nu iti lasa pantofii la usa si nu pentru ca tine doar de partea estetica. Se pare ca energia buna se risipeste cand exista mirosuri neplacute. 
  6. Nu amplasa oglinzi in casa si asta pentru ca se pare ca din punct de vedere feng shui se crede ca reprezinta energia si prezenta unei alte persoane. 
  7. Adu surse de apa aproape de tine caci se crede ca energia din feng shui vine dintr-o sursa de apa. 
Chiar si cand invitatii tai vor pleca sau pur si simplu cand iti doresti un aer nou in casa sa aprinzi cateva lumanari inseamna sa iti linistesti psihicul si sa te incarci cu energie buna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.