marți, 8 iulie 2014

Propunere...neasteptata

Se spune ca trebuie sa iti alegi un moment potrivit pentru toate. Si cand vine vorba de acel moment, de marea intrebare si marele pas de a te casatori cu siguranta ca trebuie sa astepti momentul potrivit pentru a nu regreta ulterior.

Cazul lui Brandon Strohbehn este unul aparte si prea putin stiut. Dupa 18 luni acesta s-a decis sa faca totul insa intr-un mod total neasteptat. Si vine momentul; isi planuieste cererea la inaltime, si la propriu si la figurat, ajungand sa isi ceara iubita de nevasta in timpul unui salt cu parasuta. Surprinza insa nu se opreste aici.

O da, raspunsul este da insa ce sa vezi ca scapa inelul. Luat de vant si dus cine stie unde iubita ramane insa pe pozitie caci dupa ce accepti ce sa mai faci. Insa fara inel. Nici bine nu apucase sa il vada si sa se bucure de el. Dar farsa continua. Nu cu casatoria caci aici nu e de glumit. Farsa inelului pierdut este toata povestea caci isi face iubita sa treaca din nou prin emotii greu de descris cand acesta o mai cere o data, de data aceasta la final de salt si cu picioarele pe pamant- o fi dorit sa fie vorba de o interpretare a faptului ca iubirea te face sa plutesti, la propriu, insa o asemenea decizie o iei in mod serios.

O propunere neasteptata intr-un loc pe masura si cu o dubla surpriza. Sau tripla daca punem la socoteala si pierderea primului inel. Ca un scenariu de film totul se rezuma la creativitate. O fi si pasiunea comuna cu sportul extrem insa trebuie sa admitem ca o cerere este unica si cand exista si un efort deosebit pentru asta este clar ca totul devine special. Pentru unele insa, ca in banc, se rezuma la "vise, maica, vise".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.