joi, 10 iulie 2014

Lucruri penibile pe care le faci

Fara sa iti dai seama te incadrezi in lista celor care in mijlocul actiunii se fac de ras cand uita de bunele maniere. Poate ca nici macar nu sunt amuzanti insa fara doar si poate fac anumite lucruri considerate oarecum si penibile intr-un punct. In care din categorii de incadrezi:


  1. Folosesti telefonul in mijlocul unor conversatii. Fie ca dintr-o secunda si fara ca cei din jur sa isi dea seama preiei un apel si cei din fata ta raman cu vorba in gura cum spune romanul popular, fie ca tine de cei care nu se arata dornici de a participa la o conversatie si isi butoneaza telefonul astfel de lucruri sunt de evitat caci pana la urma asa iti arati in primul rand respectul pentru cel din fata ta. 
  2. Ochelarii la purtator, cei de soare cand esti in interior sunt si ei penibili. Ai dori sa nu ii porti asta daca nu iti doresti ca cei din jur sa nu gandeasca ca ar putea fi vorba de un look ingrozitor, de cearcane si de ochi umflati sau poate chiar vineti. Nu este nimic atragator in asta. 
  3. Un selfie in baie. In lumea maniaca dupa selfie-uri sa te grabesti sa fii in rand cu lumea insa fara sa tii cont ca in jurul tau este toaleta te face penibil. Ori si sa mai postezi asa ceva te incadreaza in randul celor care nici macar nu se chinuie sa respecte imaginea pe care o au si o afiseaza. 
  4. Microbist convins. Sa stie lumea ca tii cu o anumita echipa este ok intr-o masura insa la un un moment dat cand incepi sa vorbesti ca un obsedat despre asta devine iritant. Unora nici macar nu le place acest sport.
Si pe principiul ca o trasatura esentiala este tocmai modestia si discretia se pare ca mai sunt multe pe care sa le descoperi si care sa iti deschida ochii despre ce inseamna sa ai grija de imaginea ta in fata celorlalti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.