marți, 15 iulie 2014

Sfaturi de viata de la romanca de succes

Luminita Daniela Saviuc a devenit celebra  in presa dupa ce a avut mii de distribuiri ale articolului motivational pe care l-a scris. A ajuns in presa de peste ocean si acum mandria de a fi romanca ii face pe toti sa citeasca cu drag randurile scrise de ea. Iata cateva din sfaturile de viata pe care tanara le ofera:
  1. Renunta la ideea de a controla totul. Trebuie sa lasi lucrurile sa vina si sa se intample de la sine. Asta inseamna sa fii mai liber si sa iei totul ca atare- te vei simti cu mult mai bine ulterior. 
  2. Nu ai mereu dreptate. Si chiar si asa sa fie trebuie sa te intrebi daca merita sa fii cel care se cearta cu toata lumea si lasa un gust amar pe urma. Merita sa intri intr-un astfel de conflict verbal?
  3. Nu te mai blama. Sau nu mai blama pe altii; in orice caz sa spui ca vina este a altora este ca si cand iti cauti un cal de bataie. Pur si simplu asuma-ti ce se intampla si ceea ce faci caci acest secret te face sa evoluezi, sa te dezvolti pana la urma. 
  4. Nu te opune schimbarii. Este ceea ce cel mai adesea facem insa schimbarea este de cele mai multe ori buna caci din nou, si ea te ajuta sa evoluezi. Si sa nu uitam ca tine de modul in care poti sa vezi si alte cai. Pana la urma schimbarea poate fi constructiva si chiar daca nu esti tu in zona ta de confort. 
  5. Renunta la frica. De fapt totul este in mintea ta, tu esti cel care creeaza o teama si asta clar nu iti face bine. Nu poti controla ce se intampla- ti-e frica de ploaie insa nu poti stopa asta. Ce poti sa faci este sa controlezi modul in care reactionezi in fata unei astfel de situatii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.